[HOME]
ОУНБ Кіровоград      
DC.Metadata       

[ HOME ]
Фон Відбулась благодійна акція «Березневий блюз»!


Фон

 

Відбулась благодійна акція «Березневий блюз»

 

Всесвітній день котів традиційно відзначається в перший день весни — 1 березня. Початок весни — особливий період для них. Саме тому люди вшановують своїх улюбленців у перший день березня.

Всесвітній день котів — це ще один привід побалувати свого улюбленого домашнього вихованця, адже всі коти без винятку дуже цінують ласку і тепло. Якщо забезпечити їм комфортне життя, повне турботи і ніжності, кішки обов'язково подарують своїм господарям своє приємне муркотіння.

Але багато цих милих тварин лишаються безпритульними і потребують нашої допомоги. Тому екологічний центр, відділ мистецтв ОУНБ ім. Чижевського та громадська організація захисту тварин “БІМ” влаштувала 15 березня 2014 року благодійну акцію “Березневий блюз”. Мета заходу – привернути увагу громадськості до проблем безпритульних тварин, а також зібрати кошти для допомоги кішкам, які опинилися на вулиці.

Тож в рамках акції відбувся конкурс, де обирали містера і міс “мяу”. На конкурс учасники представили відеопрезентації про своїх домашніх улюбленців. Більшість з них раніше були безпритульними, але зараз мають домівку і люблячих господарів. Журі в складі: завідуючої відділом мистецтв Світлани Ушакової, керівника громадської організації “БІМ” Тетяни Кучерявої, професора «по котам» Павла Босого визначило переможців.


Отже, містер “мяу” — кіт Костя Олександри Харченко, міс “мяу” — кішка Кнопа Оксани Біліченко. А приз глядацьких симпатій – тематичний святковий торт — отримала наймолодша учасниця конкурсу Олександра Семенчук та її вихованець.


Переможцем онлайн-фотоконкурсу стала Вікторія Семененко, автор світлини “Соня”.

Присутні щиро привітали переможців та учасників.

Під час свята гості, шанувальники котів мали можливість переглянути відеоролики та мультфільми у веселому кінозалі “Киць-киць”, фотовиставку “Котячі будні”, взяти участь у майстер-класі й власноруч виготовити яскраві листівки в техниці квілінг. А ще кожен міг придбати сувеніри на благодійному ярмарку, кошти від якого підуть на утримання та лікування хворих тварин волонтерами громадської організації “БІМ”.


В цей день всі мали можливість перетворитися в милих кошенят завдяки майстрам боді-арту, студенткам Київського університету сучасних знань та технологій факультету “Дизайну” Кеварковій Ганні, Богоявленській Ксенії, Іщєнко Тетяні, Бойченко Вікторії, Симчук Олесі, а також перукарям-модельєрам від благодійного фонду “Наша Родина” під керівництвом Олени Шевченко, які робили святкові зачіски та “вушка” юним відвідувачам і всім бажаючим.


Святковий настрій подарували зразковий хореографічний ансамбль “Метелиця” своїми запальними танцями та учні і викладачі музичної школи ім. Мейтуса, які виконали пісні для “березневих” котів. А променад кішечок-моделей дитячого відділення рекламного агентства “Ольга” вразив всіх присутніх своєю яскравістю.


Тож хол бібліотеки перетворився на святковий бал котів, де всі були по-котячому граційні, веселі і грайливі, по-весняному гарні й трішечки легковажні.

 

Виступ зразкового хореографічного ансамблю «Метелиця»

 

 

₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪



Фон


Фон

[ HOME ]

Відбулась благодійна акція «Березневий блюз»!
Фон Фон © ОУНБ Кiровоград 2014 Webmaster: webmaster@library.kr.ua