[HOME]
ОУНБ Кіровоград
DC.Metadata       

[ HOME ]
Фон Навчання в Китаї


Фон



Отримати сучасну вищу освіту, обравши будь-яку з семидесяти спеціальностей, побачити світ у його культурному розмаїтті і навіть вивчити китайську мову, - з такою пропозицією для молодих українців виступили представники вищих навчальних закладів Китаю – Хучжоуського, Чжецьзянського аграрно-лісового, Ганьнаньського і Сюйчжоуського педагогічного університетів під час зустрічі з потенційними абітурієнтами, їх батьками та вчителями, яка відбулася 26 червня у відділі документів іноземними мовами бібліотеки ім.Д.І.Чижевського.

Проведення політики «відкритих дверей» та стрімкий розвиток економіки Китаю сприяють розвитку міжнародного партнерства і в освітній сфері. Про зацікавленість китайської сторони у підготовці кваліфікованих українських спеціалістів зі знанням мови свідчить готовність не лише допомагати студентам-українцям адаптуватися до місцевих умов, але й надати 30% знижки в оплаті за навчання.

Участь у європейських освітніх програмах та молодіжних обмінах – вже реальність для десятків тисяч наших громадян. Навчання в Китаї – ще одна можливість реалізувати свої здібності та досягти успіху у житті. За детальною інформацією звертайтеся до представника громадської організації «Міжнародна Асоціація випускників вищих навчальних закладів України» в Китайській Народній Республіці Ні Вей Юнь за адресою: Niweiyun_612@aliyun.com

  




Фон


Фон

[ HOME ]

Навчання в Китаї
Фон Фон © ОУНБ Кiровоград 2013 Webmaster: webmaster@library.kr.ua