[HOME]
ОУНБ Кіровоград      
DC.Metadata       

[ HOME ]
Фон «Бібліотека під зеленими вітрилами»


Фон

 

1 червня в парку культури і відпочинку
Ковалівський розпочинає роботу літній читальний зал
«Бібліотека під зеленими вітрилами»

 

Продовжуючи добру традицію «бібліотеки під відкритим небом», обласна бібліотека ім. Д. Чижевського цього літа залишається комфортною і ближчою кіровоградцям та гостям міста, які хочуть цікаво проводити дозвілля.

Саме 1 червня в Міжнародний день захисту дітей в кіровоградському парку Ковалівський о 13.00 розгортається Бібліотека під зеленими вітрилами. Програма цього дня дуже насичена й цікава. Разом з бібліотекою студентами художньо-графічного відділення мистецького факультету педагогічного університету ім. В.Винниченка буде реалізовано просвітницький проект «З народного джерела».

Відкриється унікальний лабіринт-виставка художніх витинанок: простих, складних, кольорових, чорно-білих, силуетних, сюжетних, довгих, коротких, круглих, квадратних.
Автори витинанок навчать виготовляти вироби з паперу: площинні, об’ємні, великі, малі, звичайні і не зовсім.

Творчі майстерні Ви залишите з лялькою-мотанкою, метеликом, закладинкою, ангеликом, сніжинкою, квіткою.
Метою просвітницького проекту «З народного джерела» є збереження та відродження традицій народного мистецтва.

У тіні великих дерев кожен (будь-то мешканець чи гість нашого міста), зручно розташувавшись за столиком, може переглянути нові книги і свіжі журнали на будь-який смак. В залі є пізнавальні книги про живу природу, географічні відкриття; казки для малят і рекомендації зі створення поробок власноруч з природних матеріалів; порадники для господинь і книги психологічної тематики, художня література та ін. У кого обмаль часу – тим пропонуємо погортати останні номери сучасних журналів для жінок, про сучасний дизайн, туризм та ін.

Коротка зупинка у виїзному читальному залі бібліотеки дозволить з комфортом провести час і потім продовжити свій шлях, отримавши натхнення для творчості та майбутніх справ. Можливо, така приємна літня зустріч стане початком великої дружби з обласною бібліотекою ім. Д. Чижевського, яка, до речі, розташована в самому центрі міста.

Запрошуємо усіх до Літнього читального залу!

Світлана Приймак,
завідуюча відділом
соціокультурної діяльності.

 

₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪



Фон


Фон

[ HOME ]

«Бібліотека під зеленими вітрилами»
Фон Фон © ОУНБ Кiровоград 2014 Webmaster: webmaster@library.kr.ua