[HOME]
ОУНБ Кіровоград      
DC.Metadata       

[ HOME ]
Фон Святкуємо День міста


Фон

Святкуємо День міста

У дещо незвичному амплуа перед мешканцями міста у день його свята постала обласна універсальна наукова бібліотека ім.Д.Чижевського. „Більше краси та посмішок!” – таким могло би бути гасло працівників бібліотеки, які вийшли 21 вересня на Дворцову.

„Елегантність по-єлисаветградськи” – таку назву мав майстер-клас, де кожен за кілька хвилин міг оволодіти мистецтвом зав’язування шарфів та хусток, а потім поринути в історію моди, перегорнувши сторінки раритетних журналів, представлених в експозиції „Ретросилует”.

Просто на вулиці дорослі й малеча мали нагоду і розважитися, і відчути подих історії краю: за участю майстрині Вікторії Пухинди тут навчали ліпленню з полімерної глини. Майстер-клас „Ліпимо мельгуновського орлика” присвятили 250-річному ювілею відкриття Мельгуновського кургану (Литої Могили).

Увагу гостей свята привернула інтерактивна карта „Мої мрії – моєму місту!” Учасники цього імпровізованого опитування не лише висловлювали свої пропозиції щодо удосконалення міського середовища та підвищення його комфортності, але й зазначали, де саме вони б хотіли бачити той чи інший об’єкт. На карті з’явилися й позначки куточків міста, які користуються особливою популярністю серед його мешканців.

Бібліотека щодня разом з Вами, – аби підтримати, поінформувати, навчити, розважити. І ознайомившись з інформаційним стендом „Бібліотечні проекти – громаді”, кожен міг переконатися, що місцеві проблеми завжди у центрі уваги бібліотекарів. А свято – це мить, яскрава, барвиста і неповторна...

Тетяна Федорова

Фото: Наталія Гапіченко, Тетяна Чайковська

 

₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪



Фон


Фон

[ HOME ]

Святкуємо День міста
Фон Фон © ОУНБ Кiровоград 2013 Webmaster: webmaster@library.kr.ua