[HOME]
ОУНБ Кіровоград      
DC.Metadata       

[ HOME ]
Фон Святковий ранок для вихованців школи-інтернату


Фон

Святковий ранок для вихованців школи-інтернату


Другий рік поспіль в обласній універсальній науковій бібліотеці ім. Д. Чижевського від 19 грудня – Дня Святого Миколая, до 14 січня - Дня Василя триває акція «Подаруй дитині казку». Працівники бібліотеки, користувачі та усі небайдужі люди приносять речі, іграшки, книги, розмальовки для обділених долею дітлахів. Разом купуємо солодощі і готуємо подарунки, щоб кожна дитина відчула смак свята.

І нам дуже приємно, що першими до бібліотеки завітали маленькі друзі зі школи-інтернату (селище Нова Прага), які торік уже були в бібліотеці на святкуванні Миколая. Цього року, 27 грудня їх чекали нові сюрпризи, нові розваги. У кожному відділі дітей зустрічали радісно, показували оформлені до свят експозиції. Різноманітні виставки талановитих кіровоградців вразили школярів – квілінг, топіарії, металева скульптура. Та як виявилося, серед вихованців школи-інтернату теж є учні, які вміють власноруч створювати гарні поробки з паперу, тканини, тощо. Тож виставку школярських робіт ми побачимо зовсім скоро.

   

Особливо малечі сподобався електронний читальний зал, враження від «спілкування» з планшетами, Kindle, букрідерами переповнювали абсолютно всіх.

   

А родзинкою свята був святковий ранок у відділі мистецтв, де дітей розважали вікторинами, іграми, танцями. І звісно зустріч з «Миколаєм», який читав вірші, загадував загадки, а найкмітливіші учасники отримали подарунки. Казковий Миколай також не забув і про тих, хто залишився в інтернаті, передав їм подарунки, зібрані під час акції «Подаруй дитині казку».

Діти, які відвідали бібліотеку, були дуже задоволені святковим ранком, який подарували їм бібліотекарі, навіть віддячили піснею, що виконала юна співачка Нонна.

Свята тільки розпочинаються, тож попереду багато радісних зустрічей і гарних вражень. Щиро вдячні всім, хто брав участь у акції, і передаємо всім щирі посмішки й подяки дітей. Добром світ тримається!

₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪



Фон


Фон

[ HOME ]

Святковий ранок для вихованців школи-інтернату
Фон Фон © ОУНБ Кiровоград 2012 Webmaster: webmaster@library.kr.ua