[HOME]
ОУНБ Кіровоград      
DC.Metadata       

[ HOME ]
Фон Диплом Представництва Росспівробітництва в Україні


Фон

Обласна універсальна наукова бібліотека ім. Д. Чижевського відзначена
Дипломом Представництва Росспівробітництва в Україні

6 червня 2012 року, в річницю дня народження Олександра Пушкіна, в Одесі пройшов цикл пам'ятних заходів, в яких взяла участь заступник директора обласної універсальної наукової бібліотеки ім. Д.Чижевського Оксана Ткаченко.

З початку року в південних областях України стартував конкурс «На фоне Пушкина снимается семейство», зокрема жителі Кіровоградської області взяли в ньому активну участь. Однойменна експозиція за підтримки Російського центру естетичного виховання і його директора Віри Жижко відкрилася в лютому у відділі читальних залів бібліотеки, була високо оцінена, а роботи з виставки були представлені в Одесі на святкуванні річниці дня народження Пушкіна.

На пушкінських урочистостях в Одесі обласна універсальна наукова бібліотека ім. Д.Чижевського була нагороджена дипломом за активне сприяння в організації конкурсу «На фоне Пушкина снимается семейство». Оксана Ткаченко як представник бібліотеки також отримала в дар від консула РФ в Одесі, заступника керівника Представництва Росспівробітництва Юрія Діденка книгу автора і художника Лариси Александрової «Деревянное зодчество Руси» московського видавництва «Белый город» (серія «История России»). Книга буде знаходитися у відділі мистецтв бібліотеки, доступна будь-якому читачеві.

Бібліотечний колектив щиро вдячний за високу та почесну оцінку його праці. Це зобов’язує нас ще більш активно працювати на благо громади.




Фон


Фон

[ HOME ]

Диплом Представництва Росспівробітництва в Україні
Фон Фон © ОУНБ Кiровоград 2012 Webmaster: webmaster@library.kr.ua