[HOME]
ОУНБ Кіровоград
DC.Metadata       

[ HOME ]
Фон Звернення директора бібліотеки


Фон

Шановні користувачі!

Незабаром - ціла низка улюблених свят: Новий рік, Різдво, Хрещення. У ці світлі та радісні дні прийміть найщиріші вітання! Міцного здоров’я усім вам, успіхів у роботі і навчанні, творчої наснаги! Миру та злагоди, добра і процвітання!

Рік, що минає, був щедрим на добрі справи, приємні знайомства, нові зустрічі, сміливі починання і відкриття. Подякувавши йому за все те добре, що він нам подарував, зробимо крок у новий рік, новий етап, нові надії і нові події.

Дорогі друзі, ми вдячні вам за те, що ви з нами. Адже тільки заради вас ми працюємо, завдяки вам досягаємо успіхів, завдяки вам прагнемо робити нашу справу ще краще! Підсумок цього року для обласної універсальної наукової бібліотеки ім. Д. Чижевського – це відкриття Регіонального тренінгового центру за Всеукраїнською програмою „Бібліоміст”, Польського культурного центру, реалізація яскравих інноваційних проектів та програм. Це нові можливості, нові пропозиції для всієї нашої громади. Ми докладемо максимум зусиль, щоб у наступному році стати ще комфортнішими і ближчими до вас!

Велика гордість для нас – ваша довіра і прихильність.

З Новим роком! Щасливого Різдва!

                          

З повагою і найкращими побажаннями
директор обласної універсальної наукової
бібліотеки ім. Д. І. Чижевського,
Заслужений працівник культури України
Олена Миколаївна Гаращенко



Фон


Фон

[ HOME ]

Звернення директора бібліотеки
Фон Фон © ОУНБ Кiровоград 2010 Webmaster: webmaster@library.kr.ua