[HOME]
ОУНБ Кіровоград
DC.Metadata       

[ HOME ]
 
Масові заходи для дітей


     

МАСОВІ ЗАХОДИ ДЛЯ МАЛЕЧІ

Обласна універсальна наукова бібліотека ім. Д. Чижевського пропонує:


З 26 травня по 1 червня

Перший Міжнародний день захисту дітей був проведений у 1950 р. Цей день – це не тільки голосне й веселе святкування дітвори, але й нагадування суспільству про необхідність дотримання та поваги прав дитини, як необхідної умови для формування гуманного, справедливого і благополучного суспільства.
Діти - це безмежна ще не зіпсована щирість і відвертість. Діти – наш найдорожчий скарб, наша радість і наше майбутнє. Саме тому святий обов’язок родини, школи, органів влади та громадськості подбати про всебічний розвиток інтересів та здібностей української малечі, забезпечити їй належний рівень виховання і щасливе дитинства. Бо дитинство - це чудова пора сподівань на прекрасне життя та здійснення мрій. Їх майбутнє залежить від нас. Наше майбутнє залежить від них. Діти - це ангели. Вони не повинні страждати від того, що хтось вважає їх чужими. Вони повинні жити в світі, який не знає, що таке жорстокість, біль та насильство.

З 1 червня запрошуємо відвідати цикл святкових заходів присвячених Міжнародному Дню захисту дітей: книжкову виставку „У сім’ї росте дитина”, яка працюватиме у відділі міського абонементу, „Захистити дитину”, „Щастя дитини як психолого–педагогічна проблема”. – у відділі читальних залів. У відділі мистецтв працює виставка творчих робіт „Обдаровані діти: Машині метаморфози та Іванчині коники”. На виставці представлені графічні роботи (туш, перо, акварель) Марійки Варави (випускниці Малої академії наук при КДПУ ім. В. Винниченка) та мініатюрна скульптура (пластилін, кераміка, декоративний розпис) Іванни Соломеннікової, якій всього п’ять з половиною рочків. А в дитячому куточку відділу міського абонементу – виставка дитячих малюнків „Світ дитячих мрій”. На виставці представлені малюнки, які створили школярі, як ілюстрації до віршиків дитячого поета Анатолія Черниша.




Фон


Фон

[ HOME ]

Масові заходи для дітей
Фон Фон © ОУНБ Кiровоград 2008 Webmaster: webmaster@library.kr.ua