[HOME]
ОУНБ Кіровоград
DC.Metadata       

[ HOME ]
 
Масові заходи для дітей


     

ЮНІ КІРОВОГРАДЦІ!

ЩОБ НА КАНІКУЛАХ НЕ СУМУВАТИ – КРАЩЕ В БІБЛІОТЕКУ ЗАВІТАТИ!


1 червня — День захисту дітей — свято не лише наших найменших громадян, але і свято кожного. Адже всі ми колись були дітьми. Обласна універсальна наукова бібліотека імені Дмитра Чижевського багато уваги приділяє дітям та молоді, і з нагоди Міжнародного дня захисту дітей ми підготували багато цікавих та різноманітних заходів, куди запрошуємо наших юних жителів міста з батьками. З 1 червня у відділах працюватимуть виставки, присвячені Міжнародному Дню захисту дітей: „Батьки і діти, діти і батьки! Нерозділиме і одвічне коло!” - у відділі міського абонемента, „1 червня – День захисту дітей ”, „4 червня — Всесвітній день захисту дітей від агресії” – в обласному інформаційно-консультативному гендерному центрі, „Молодь і любов”, „Підліток і сучасне суспільство” – у відділі читальних залів.

Центр Європейської інформації запрошує на міні-тренінги „Відкриваємо Європу”, які будуть проводитися протягом червня. Що таке Європейський Союз? Яка його символіка? Як він виник? В чому полягає його діяльність? Які існують проблеми європейської інтеграції? Для молодих громадян України, які прагнуть зробити свій свідомий вибір шляхом знайомлення та подальшого навчання в країнах Євросоюзу, інформація, представлена на тренінгах, буде надзвичайно корисною. В Центрі Європейської інформації такі тренінги проводяться часто, заняття проходять у цікавій інтерактивній та ігровій формі, а вчитися граючись подобається усім. Учні проявляють обізнаність, кмітливість, дотепність та здатність до ініціативних дій. А це є запорукою того, що в нашій країні зростає творче і активне покоління що цікавиться політикою і прагне займати активну позицію у громадському житті України (вищі навчальні заклади, спілки, медіа, партії, молодіжні парламент, уряд).

1 червня — День захисту дітей — свято не лише наших найменших громадян, але і свято кожного. Адже всі ми колись були дітьми. Відділ мистецтв пропонує скористатися послугою інтерактивного обслуговування. А саме: для дітей молодшого та середнього шкільного віку пропонуємо огляд виставки художніх робіт видатної української майстрині Марії Приймаченко „Світ фантазій Марії Приймаченко”. Діти старшого шкільного віку можуть прослухати лекцію „Марія Приймаченко та народні майстри”. Також у відділі працюють виставка малюнків вихованців ізо-студії „Соняшник” та виставка „Кіт-арт”.

Інтернет-центр запрошує дітей на віртуальну подорож-екскурсію. Разом будемо подорожувати і оглянемо дива світу, дізнаємося про природу, континенти, історію та багато інших цікавинок. Саме 1 червня, в святковий день відділ міського абонемента радо зустрічатиме вихованців дитячого садочка № 28 “Зірочка”. Діти пізнають багато цікавого: де живуть книги, як їх лікувати, хто такий бібліотекар. Бібліотекарі розкажуть маленьким гостям про їхні права. Малята також ознайомляться з дитячими творами Івана Франка, Івана Світличного, Платона Воронька, Вільгельма Гауфа, братів Грім; прослухають повчальне оповідання Остапа Вишні “Любіть книгу!” та відгадають загадки. Кожен гість отримає на згадку сувенір — яскравий календарик.

Щороку відділ міського абонемента наповнюється дитячим сміхом, гомоном. Діти різного віку заходять сюди, щоб вибрати собі книжку, погуляти в дитячому куточку з іграшками, або ознайомитися з книжковими виставками. Всі задоволені. І читачі, і бібліотекарі. В нашій бібліотеці постійно проводяться оглядові екскурсії-ознайомлення з відділами, на яких ми розповідаємо про те, які книги є в бібліотеці, як знайти таку потрібну саме тобі краплину в безмежному морі інформації. Ще в бібліотеці ми проводимо виставки робіт юних творців прекрасного, якщо у вас є талант, ви можете продемонструвати його всім користувачам і отримати схвальні відгуки. Тож запрошуємо під час канікул до нас, в обласну універсальну наукову бібліотеку імені Чижевського, де кожен знайде собі заняття для душі.


Фон


Фон

[ HOME ]

Масові заходи для дітей
Фон Фон © ОУНБ Кiровоград 2008 Webmaster: webmaster@library.kr.ua