[HOME]
ОУНБ Кіровоград      
DC.Metadata       

[ HOME ]
Фон “На крилах творчості” 


Фон

“На крилах творчості”      
Відкрилася виставка робіт вихованців
Кіровоградського Будинку дитячої та юнацької творчості

 

Творчість – це світ навколо нас, це краса, що оточує людину з перших хвилин її земного буття, хвилює і бентежить людську душу, намагається запалити бажанням до творення чогось нового, бо прекрасне завжди народжується в праці.

А заняття в гуртках декоративно-ужиткового мистецтва Будинку дитячої та юнацької творчості, а саме: дизайн-студія, рукоділля “Подружка”, креативне рукоділля, “Природа і фантазія”, писанкарство та декоративний розпис – це праця серця, дитячої душі, невичерпної фантазії і, звісно, працьовитих вправних рук.

Виставка гуртківців “На крилах творчості”, яка розпочала свою роботу у відділі документів із технічних, економічних та природничих наук 15 травня, 2013 року яскраво демонструє своєрідність дитячої творчості, любов дітей до мистецтва, їх вміння бачити прекрасне в житті та передавати його в своїх творчих роботах.

Виставка налічує понад 60 робіт і охоплює майже все різноманіття жанрів, які є уособленням декоративно-ужиткового мистецтва як соціально-культурного феномену, а саме: художнє плетіння, ткацтво, в’язання спицями, гачком та стрічками, художня вишивка, вироби з тіста, ниткографія, декоративний розпис, вироби з природних матеріалів, аплікація, батик (розпис по тканині) тощо.

Виставка діятиме у відділі документів із економічних, технічних та природничих наук обласної бібліотеки ім. Д.Чижевського протягом травня-червня 2013 р.
Запрошуємо до перегляду.

Вхід - вільний.

 

₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪



Фон


Фон

[ HOME ]

“На крилах творчості” 
Фон Фон © ОУНБ Кiровоград 2013 Webmaster: webmaster@library.kr.ua