[HOME]
ОУНБ Кіровоград
DC.Metadata

[ HOME ]
Фон ЮВІЛЕЙ 70 !!!

Фон


Вітання ювіляру!
8 квітня 2009 року
Володимиру Тихоновичу Єфанову
виповнилось 70!

Єфанов Володимир Тихонович

8 квітня нинішнього року відзначив свій 70-річний ювілей Володимир Тихонович Єфанов – завідуючий сектором гігієни і реставрації книг Обласної бібліотеки ім. Д. Чижевського. Він працює в бібліотеці ось уже 14-й рік і ми любовно називаємо його “Книжковий лікар Айболить”, тому що під його золотими руками набувають нового життя здавалось би вже зовсім втрачені книги, зокрема раритети 18 -19 століть з колекції О. Ільїна і просто книги підвищеного попиту, що розсипались від інтенсивного користування.

Кожна книжка для нього не просто стосик паперу, а жива істота в яку автор вклав свої думки, сподівання, свою душу, тому і виходять вони з під його умілих рук неначе умиті живою водою. А ще Володимир Тихонович людина винятково інтелігентна, делікатна, і з ним завжди приємно спілкуватись. Він завжди готовий прийти на допомогу ближньому, а це у наш непростий час дорого коштує.

Володимир Тихонович колишній військовий і він із тих, з ким не страшно іти в розвідку, за визначенням тих же військових. Прийміть же наші щирі вітання, дорогий Володимире Тихоновичу! Життя це не ті дні, що минули, а ті що запам'яталися - сказано мудрими. А тому ми бажаємо щоб у вашому житті таких днів було якомога більше. Многая літа Вам, шановний!

Ювілей Єфанова Володимира Тихоновича

З повагою колектив ОУНБ ім. Д. Чижевського.

[ HOME ]

ЮВІЛЕЙ 70 !!!
Фон Фон © ОУНБ Кiровоград 2009 Webmaster: webmaster@library.kr.ua