[HOME]
ОУНБ Кіровоград      
DC.Metadata       

[ HOME ]
Фон Кругий стіл “Екологічний туризм: сучасні концепції розвитку”


Фон

Кругий стіл “Екологічний туризм: сучасні концепції розвитку”

 

22 жовтня о 14:00 на базі Орхуського екологічного інформаційно-тренінгового центру, що діє при відділі документів з економічних, технічних та природничих наук, відбудеться засідання круглого столу “Екологічний туризм: сучасні концепції розвитку”.

Сьогодні в багатьох економічно розвинутих країнах екологічному туризму приділяється усе більша увага. Це не випадково, бо сьогодні екотуризм несе в собі великий екопросвітницький і рекреаційний потенціал.

Тема, що пропонується до розгляду, має на меті привернути увагу саме до екологічного туризму, як інтегруючого напрямку рекреаційної діяльності, спрямованого на гармонізацію відносин між туристами, туроператорами, природним середовищем та місцевими громадами, що реалізується через екологізацію всіх видів туристської діяльності, охорону природи, екологічну освіту та виховання.

В засіданні круглого столу візмуть участь представники департаменту культури, туризму та культурної спадщини Кіровоградської обласної державної адміністрації; департаменту екології та природних ресурсів; Кіровоградського обласного управління лісового та мисливського господарства; Голова Кіровоградського обласного осередку сприяння розвитку сільського зеленого туризму в Україні; Голова обласної організації роботодавців туристичних агентств, готелів та санаторно-курортних організацій; викладачі вищих навчальних закладів; представники туристичних агентств та громадських організацій.


₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪



Фон


Фон

[ HOME ]

Кругий стіл “Екологічний туризм: сучасні концепції розвитку”
Фон Фон © ОУНБ Кiровоград 2013 Webmaster: webmaster@library.kr.ua