[HOME]
ОУНБ Кіровоград
DC.Metadata       

[ HOME ]
Фон Анонс масових заходів


Фон



Увага!
Запрошуємо на фотовиставку!

20 червня 2013 році о 12:00 в приміщенні ОУНБ ім. Д.І.Чижевського

заплановано проведення фотовиставки за результатами регіонального етапу Всеукраїнського фотоконкурсу «Молоде обличчя України» та до Дня Молоді. Учасниками заходу стали представники талановитої молоді Кіровоградської області віком від 14 до 35 років, які працюють, навчаються або проживають на Кіровоградщині.

До Вашої уваги будуть представлені роботи різних фотографічних жанрів (портрет, репортаж та ін.), зроблені за останні три роки, за тематичними рубриками: - „Молодь і держава";
- „Професії молодих";
- „Талановита молодь Кіровоградщини";
- „Кіровоградське студентство";
- „Дозвілля молоді";
- „Вибір молоді - здоров'я";
- „Всі різні - всі рівні";
- „Нас єднає Батьківщина"
- “Кохання по-українськи”.

Фотороботи відображають реальні життєві ситуації, зміст яких доносить до глядача реально існуючі в нашому повсякденному житті тенденції щодо розвитку молоді, її творчих успіхів та досягнень в розбудові держави, реалізації творчих задумів, формування активної життєвої позиції, здорового способу життя тощо. А також, Ви станете свідками урочистої церемонії нагородження переможців та учасників Фотоконкурсу. Нагороджувати призерів буде заступник голови облдержадміністрації Пастух Галина Василівна.

За додатковою інформацією звертатися у відділ з питань молодіжної політики департаменту освіти і науки, молоді та спорту облдержадміністрації. Відповідальна - особа начальник відділу Глобенко Ірина Вікторівна.

Контактний телефон 24-28-52, 0668885848




Фон


Фон

[ HOME ]

Анонс масових заходів
Фон Фон © ОУНБ Кiровоград 2013 Webmaster: webmaster@library.kr.ua