[HOME]
ОУНБ Кіровоград      
DC.Metadata       

[ HOME ]
Фон На роздоріжжі


Фон


29 липня – у бібліотеці презентація фільму
“На роздоріжжі”


У понеділок 29 липня о 14.00 в обласній бібліотеці ім. Д. Чижевського, у кіноклубі “Екран”, відбудеться презентація художнього короткометражного фільму “На роздоріжжі”. Фільм презентуватимуть автори: Ігор Чорний (режисер, автор ідеї), Василь Левицький, Анна Чорна (сценаристи). Фільм створено студією аматорського кіно “Спалах” за підтримки телестудії «Energy-TV» та озвучено на студії «Radharaman records».
Жанр – соціально-філософська притча, драма з елементами сатири.
Тривалість фільму – 30 хвилин.

Кадри з фільму

 

Про проект

Фільм створювався на некомерційній основі групою молодих кіровоградських ентузіастів. Ми пройшли всі творчі випробування, починаючи від написання оригінального сценарію, закінчуючи філігранною роботою над відзнятим матеріалом. Зйомки проходили в різних природних місцинах у межах обласного центру. Наші актори – здебільшого звичайні люди, але є серед них і зірка кіровоградської рок-музики, і відомий на теренах краю майстер бойових мистецтв.

У цьому фільмі в ігровій, символічній формі ми розмірковуємо про проблеми нашого суспільства, про необхідність його об’єднання на основі загальнолюдських цінностей.

Жанр – соціально-філософська притча, драма з елементами сатири.

Фільм професійно озвучено на студії “Radharaman records”.
У вас буде унікальна можливість обговорити фільм з його творцями, поставити запитання про знімальний процес і особливості постпродакшну, дізнатися деякі секрети кінематографу.

Вхід вільний.

Контактні телефони:
099 903 78 37 (Ігор)
099 017 63 02 (Василь)

   

₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪



Фон


Фон

[ HOME ]

На роздоріжжі
Фон Фон © ОУНБ Кiровоград 2013 Webmaster: webmaster@library.kr.ua