[HOME]
ОУНБ Кіровоград      
DC.Metadata       

[ HOME ]
Фон Обласний форум бібліотекарів Кіровоградщини


Фон

Обласний форум бібліотекарів Кіровоградщини

(26 вересня 2012 р.)


Сьогодні бібліотеки є культурними, освітніми, інформаційними центрами громади. На даний час в області надають інформаційні послуги громадянам 579 публічних бібліотек. З метою визначення перспектив розвитку, покращення матеріально-технічного стану, впровадження інновацій, якісного задоволення інформаційних потреб населення за Дорученням голови Кіровоградської облдержадміністрації Сергія Ларіна від 13 жовтня 2010р. управління культури і туризму обласної державної адміністрації, обласна універсальна наукова бібліотека ім. Д.І.Чижевського, обласна бібліотека для юнацтва ім. О. Бойченка, обласна бібліотека для дітей ім. А. Гайдара організували обласний Форум бібліотекарів Кіровоградщини, якому передував обласний конкурс сільських бібліотекарів „Кращий за професією”.

Символічно, що Форум і підведення підсумків конкурсу проходять 26 вересня, напередодні Всеукраїнського дня бібліотек, за участю голови обласної державної адміністрації С. М. Ларіна та голови обласної ради М.М. Ковальчука. Серед запрошених, крім бібліотечних працівників області - заступники голів райдержадміністрацій, начальники відділів культури і туризму райдержадміністрацій, голови сільських та селищних рад. Бібліотекарі з усіх куточків нашої області зберуться разом в обласній філармонії, щоб обмінятися інноваційними здобутками та кращим досвідом роботи. На Форумі будуть представлені виступи, в яких бібліотека розкривається як центр громадських зв’язків, культурних та соціальних ініціатив сучасної громади, шляхи і форми співпраці бібліотеки та влади, напрямки розвитку на шляху від традиційної книгозбірні до сучасного інформаційного центру.

Під час Форуму відбудеться нагородження кращих бібліотекарів Кіровоградщини цінними подарунками, які вручать голова обласної державної адміністрації Сергій Ларін та голова обласної ради Микола Ковальчук.

На честь бібліотечних працівників області з нагоди Всеукраїнського дня бібліотек буде представлена концертна програма.

Тож запрошуємо вас взяти участь в обласному Форумі бібліотекарів Кіровоградщини, який відбудеться 26 вересня 2012 року з 11:00 до 13:00 у приміщенні Кіровоградської обласної філармонії.

Тел для довідок: (0522) 22–58–90, (0522) 22-65-79

₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪



Фон


Фон

[ HOME ]

Обласний форум бібліотекарів Кіровоградщини
Фон Фон © ОУНБ Кiровоград 2012 Webmaster: webmaster@library.kr.ua