[HOME]
ОУНБ Кіровоград      
DC.Metadata       

[ HOME ]
Фон Полімерна глина: світ прикрас


Фон

У середу в бібліотеці -
презентація виставки прикрас з полімерної глини


В середу, 7 листопада 2012 року о 17:00 відділ документів з питань економіки, виробництва та природничих наук ОУНБ ім. Д. Чижевського запрошує на відкриття персональної виставки Вікторії Щербакової “Полімерна глина: світ прикрас”.

Авторка виставки - банківський працівник, за освітою економіст. Незважаючи на роботу, пов’язану з точною наукою, пані Вікторія в душі — людина творча, бо з дитинства займалася в’язанням, шитвом та рукоділлям. А одного разу побачила в Інтернеті вироби з полімерної глини і захопилася цим видом творчості. І їй захотілося зробити щось для себе і для своїх друзів. Першою роботою був браслет з квітковим орнаментом - трояндами.

Звичайно, досвідчені майстри використовують дуже складні техніки, які потребують неабиякої майстерності, проте навіть новачкам, якою є Вікторія, бо займається цим видом творчості лише один рік і не має достатніх навичок, вже з першої спроби вдалося виготовити доволі симпатичні речі. І ви самі зможете в цьому переконатись, відвідавши виставку, на якій представлено близько 30 різноманітних прикрас з полімерної глини: сережки, обручки, шпильки для волосся, намисто, браслети тощо, виконані у формі квітів. Найулюбленішою роботою авторки є комплект прикрас “Маки” (сережки, обручка, браслет, намисто). З фотографіями виробів Вікторії Щербакової також можна ознайомитись в соціальних мережах “ВКонтакте” та “Одноклассниках”.

  

Якщо у вас є схильність до творчого мислення, хоча б трішки фантазії і бажання оригінально заповнити свій вільний час, ви теж можете спробувати створити ексклюзивну річ з полімерної глини. Опанувавши цей різновид творчості, ви не тільки тішитимете друзів завжди унікальними подарунками, а й можна навіть започаткувати бізнес.

Отже, запрошуємо на виставку!

Виставка триватиме з 7 листопада по 25 листопада 2012 року.

Вхід - безкоштовний.

  

₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪



Фон


Фон

[ HOME ]

Полімерна глина: світ прикрас
Фон Фон © ОУНБ Кiровоград 2012 Webmaster: webmaster@library.kr.ua