[HOME]
ОУНБ Кіровоград      
DC.Metadata       

[ HOME ]
Фон Готельний та ресторанний бізнес в сучасних умовах


Фон

         Розпочне роботу книжкова виставка “Готельний та ресторанний бізнес в сучасних умовах”

16 вересня 2013 р. у відділі документів з економічних, технічних та природничих наук розпочне роботу книжкова виставка “Готельний та ресторанний бізнес в сучасних умовах”.

 Гостинність є однією з найбільш суттєвих ознак, притаманних людській цивілізації, яка в наш час забезпечується такими видами економічної діяльності, як готельне і ресторанне господарство. Протягом віків воно пройшло складний шлях від місць нічного відпочинку подорожуючих та організації їх харчування до створення потужних мереж готелів та ресторанів.

 На сьогодні готельна та ресторанна справа — важлива складова туристичної інфраструктури, яка відіграє провідну роль у презентації вітчизняного туристичного продукту на світовому ринку туристичних послут.

На виставці представлена література, що розкриває питання еволюції сфери гостинності, основні поняття готельного та ресторанного бізнесу.

Експозиція буде цікавою і корисною студентам вищих навчальних закладів, які готуються працювати у сфері туризму, викладачам ВНЗ, працівникам готельної і ресторнної індустрії та всім, хто цікавиться цими питаннями.

Шановні користувачі! Запрошуємо до перегляду. Виставка діятиме до кінця жовтня 2013 року.

 

Наталя Івахнюк

 

₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪



Фон


Фон

[ HOME ]

Готельний та ресторанний бізнес в сучасних умовах
Фон Фон © ОУНБ Кiровоград 2013 Webmaster: webmaster@library.kr.ua