[HOME]
ОУНБ Кіровоград
DC.Metadata

[ HOME ]
Фон ЮВІЛЕЙ


Фон

Сердечно вітаємо з ювілеєм!

Олена Миколаївна Гаращенко, Заслужений працівник культури України

19 грудня в Кіровоградській обласній універсальній науковій бібліотеці імені Дмитра Чижевського відбулася визначна подія: колектив бібліотеки вітав з ювілеєм свого директора Олену Миколаївну Гаращенко. І бібліотека, і її директор добре відомі не тільки в нашій області, Україні, а й у зарубіжних країнах.
Мабуть, у кожній справі є люди, які своїми ідеями, своїм горінням роблять цю справу особливою. Саме до таких людей належить і наша Олена Миколаївна, яка внесла в розвиток бібліотечної справи багато нового, а бібліотеку зробила однією з кращих в бібліотечному світі та необхідною для громадян нашого регіону, як сучасного центру знань, інформації та культури.
Кажуть, що людину цінують за її справи. На рахунку у Олени Миколаївни безліч добрих справ – здійснення інформатизації не лише очолюваної нею бібліотеки, але й 17 міських та районних бібліотек області і в такий спосіб створення системи послуг нового рівня для забезпечення інформаційних потреб громадян; виховання нового покоління бібліотечних працівників через організацію безперервної освіти на обласному, всеукраїнському та міжнародному рівнях; вивчення прогресивного вітчизняного та зарубіжного досвіду та активна участь у проектній діяльності, що позитивно позначається на розвитку бібліотечної галузі в регіоні.
А ще Олена Миколаївна багато зробила як лідер жіночого руху. Створена та очолена нею в 1997 році обласна інформаційна служба з актуальних питань жіноцтва і до цього часу продовжує проводити значну роботу із захисту прав жінок.
Тому отримані Оленою Миколаївно в минулому році Диплом «Кращий директор обласної універсальної наукової бібліотеки», а в цьому році звання «Заслужений працівник культури України» – це справедлива і гідна оцінка її праці.
Яскрава особистість, цілеспрямована і наполеглива, розумна і вольова, талановитий керівник Олена Миколаївна Гаращенко була і є справжнім лідером для колективу нашої бібліотеки. Вітаючи нашого директора з ювілеєм

Здоров'я, миру зичим на віки,
На все життя бажаємо всі щиро,
Щоб повнилися радістю роки
Добром, Любов'ю, Спокоєм і Миром!

Колектив Кіровоградської ОУНБ ім.Д.І.Чижевського

[ HOME ]

ЮВІЛЕЙ
Фон Фон © ОУНБ Кiровоград 2005 Webmaster: webmaster@library.kr.ua