[HOME]
Поточні новини  
DC.Metadata
Повний список книг, які пропали з "Колекції О. Ільїна"
[ HOME ]
Звернення до відвідувачів




Шановні відвідувачі нашої веб-сторінки!

Адміністрація та колектив Кіровоградської обласної наукової бібліотеки ім.Д.І.Чижевського звертається до вас із проханням про допомогу.

У вересні 2001 року в нашій бібліотеці трапилася Надзвичайна Подія. В результаті переобліку бібліотечного фонду відділу рідкісних і цінних документів було виявлено зникнення рідкісних книг з "Колекції Олександра Ільїна".

У справі зникнення цих книг компетентними органами ведеться слідство.

"Колекція Олександра Ільїна" зберігається у спеціально обладнаному приміщенні з сигналізацією. Експертизою підтверджено, що слідів злому приміщення і спрацювання сигналізації не було.

Більшість книг, які пропали, можна віднести до розділу "Історія Росії".

Ми розуміємо, що раритети, які пропали, можуть осісти у приватних колекціях. Однак вони також можуть з'явитися і на "чорному ринку". Тому ми звертаємося до вас за допомогою.

Кожна книга з "Колекції Олександра Ільїна" має інвентарний номер і штамп нашої бібліотеки.

Зверніть увагу!

Шифр книги (класифікація ТБК) розташований в лівому верхньому кутку першої сторінки обкладинки. Інвентарний номер і штамп "Кіровоградська ОУНБ ім.Д.І.Чижевського (українською мовою) розташовані на титульній та на сторінці 17 (посеред нижнього поля сторінки) в кожній книзі.

Нижче ми публікуємо повний список книг, які пропали вказуючи (відповідно в колонках таблиці) інвентарний номер, шифр ТБК і авторський знак, автора, назву книги і рік її видання.

Якщо ви десь побачите дві чи більше книги із опублікованого списку (разом), у яких затерті штампи і написи на титульній та 17-й сторінці, або обидві сторінки відсутні, - це може свідчити про те, що книги викрадені з нашої бібліотеки.

Шановні книголюби!

Просимо вашої допомоги у виявленні вказаних книг. Якщо вам стане щось відомо про примірники окремих книг, просимо повідомити за телефонами:
(380 522) 226579;
(380 522) 226506.

Поштова адреса:
ОУНБ ім. Д.І. Чижевського, вул. К. Маркса, 24 м. Кіровоград, 25006 Україна.

e-mail:
omh@library.kr.ua
vgz@library.kr.ua

Анонімність гарантована.

Адміністрація бібліотеки

Повний список книг, які пропали з "Колекції О. Ільїна"

[ HOME ]
 
© ОУНБ Кропивницький 1999-2000     Webmaster: webmaster@library.kr.ua