[HOME]
ОУНБ Кіровоград
DC.Metadata       

[ HOME ]
Фон Зустріч із Віталєм та Дмитром Капрановими


Фон

Відбулась зустріч із Віталієм та Дмитром Капрановими

15 грудня в обласній універсальній науковій бібліотеці ім. Д.Чижевського відбулася творча зустріч з письменниками, видавцями Дмитром та Віталієм Капрановими.

На презентації нової книжки «Щоденник моєї секретарки» у бібліотеці брати Капранови виступили у новому амплуа. Окрім прочитання уривків з нової книжки, вони виконали авторські пісні. У них, як і у прозі, не обійшлося без жартів та іроній.

-Роман народився випадково, - кажуть брати. – Одного дня наш офіс-менеджер принесла робочий журнал, де секретарка написала: Віталій Віталійович запропонував мені сьогодні яблуко. Я не взяла його, бо вважаю, що ми не в тих стосунках.

- Ми були здивовані, - каже Віталій Капранов. – Виявляється, у наш час ще є люди, які живуть за якимось моральними принципами. Ми подумали і вирішили, що такий феномен треба дослідити і взялися писати роман.

Головного героя, боса, брати-близнюки писали з себе. Навіть його дідуся, який колись був ворогом народу, списали з власного. „До нас часто звертаються наші знайомі, які певні, що в романі ми описали реальних людей”, – загадково посміхаються брати Капранови.

Зустріч мала різні настрої –від мінорного оповідання про зелену русалку до мажорно-задерикуватої іронічної поезії.

І хоча на заході були присутні близько двохсот люди різного віку – від школярів до сивочолих дідусів, усім були однаково цікаві і містичні історії, і реальні події, уміло вплетені в художній вимисел, і філософські роздуми про життя.

Зустріч закінчилась переглядом книжкової виставки, яку підготували працівники читального залу – творів власне братів Капранових та книг їхнього видавництва.


Фон


Фон

[ HOME ]

Зустріч із Віталєм та Дмитром Капрановими
Фон Фон © ОУНБ Кiровоград 2011 Webmaster: webmaster@library.kr.ua