[HOME]
ОУНБ Кіровоград      
DC.Metadata       

[ HOME ]
Фон Брати Капранови в обласній бібліотеці ім. Д. Чижевського презентували книгу


Фон

 

Брати Капранови в обласній бібліотеці ім. Д. Чижевського презентували книгу.

Дорослі купують її дітям, а читають самі!

5 листопада бібліотека ім.Д.І. Чижевського зібрала чимало охочих побачити таких відомих сучасних письменників як брати Капранови, що презентували свою нову книгу «Мальована історія незалежності України». Під час презентації харизматичні та веселі близнюки Віталій та Дмитро розповіли історію написання книги та її характерні ознаки та відмінності від звичайних книг по історії України.

Це яскраве, ілюстроване видання зорієнтоване передусім на дітей, тому що в книзі, окрім основного тексту про певний період становлення української державності – подано малюнки талановитих художників, що доповнюють та підкреслюють сутність викладеного змісту. Основною перевагою книги є те, що письменники історичними фактами підтверджують безперервність та послідовність процесу становлення Української державності в різних формах – війська-держави, як наприклад, Запорізька Січ, УПА чи республіки – УНР та ЗУНР.

Книгу складено так, що її дуже легко запам’ятати, а головне – зрозуміти. Перед читачем постає цілісна, монументальна картина історичної дійсності. Завдяки цьому книга може бути своєрідним підручником – порадником для студентів при підготовці до іспитів. Книга містить ілюстративні мапи, які забезпечують краще візуальне доповнення фактичного матеріалу.

Також на презентації письменник, дослідник Сергій Боган презентував історичний нарис «Повстанці Одещини і Придніпров’я» про антикомуністичний повстанський рух на південному заході України у 1920-1923 рр., яка вийшла цього року у видавництві «Зелений пес».

Автори подарували власні книги до фонду обласної бібліотеки ім. Д. Чижевського, тож тепер кожен бажаючий може переглянути їх і пересвідчитися в унікальності новітньої історичної літератури.

Наприкінці заходу Брати Капранови провели міні-презентацію свого музично-літературного концерту у стилі кобза-реп, основоположниками якого є вони самі.

₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪



Фон


Фон

[ HOME ]

Брати Капранови в обласній бібліотеці ім. Д. Чижевського презентували книгу
Фон Фон © ОУНБ Кiровоград 2013 Webmaster: webmaster@library.kr.ua