[HOME]
ОУНБ Кіровоград      
DC.Metadata       

[ HOME ]
Фон Презентація нового роману Макса Кідрука


Фон

 

Презентація нового роману Макса Кідрука

Нова книга сучасного українського письменника Макса Кідрука вже захоплює Центральну Україну. У домогосподарок збігає молоко і смажиться борщ, студенти перестають вчитися й отримують безсоння, падають рейтинги серіалів, телепередач, почастішали випадки, коли у людей цілий день не вмикався телевізор, зменшується рівень злочинності… Це перші ознаки того, що книга почала поширюватися.

За перший тиждень продажу «Твердиня» вирвалася на 12 місце й потрапила в топ-20 продажу книгарні «Є». Погодьтеся, це вражаючий показник. Читацька думка розповсюджується, немов штам невідомого вірусу, і люди йдуть на пошуки «Твердині»…

Не так давно прихильники мандрівної творчості Максима Кідрука змогли побачити буктрейлер до «Твердині», а через кілька днів книга з’явилася у вільному продажу в столиці. До часу «Ч» залишилося вже небагато… Отже…

10 жовтня 2013 року о 17:00 в обласній універсальній науковій бібліотеці імені Д. І. Чижевського відбудеться презентація нового роману Макса Кідрука «Твердиня».
Минулого разу, на презентації технотрилера «БОТ», Максим привідкрив завісу таємниці нового свого дітища. Пройшло не так багато часу, і ми знову зможемо поспілкуватися з мандрівним письменником.

Тож купуйте книги. Готуйте провокаційні питання і приходьте.

До зустрічі 10 жовтня!
Вхід вільний!
Наша адреса:
м. Кіровоград,
вул. В.Перспективна, 24

Автор:http://gre4ka.info

₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪



Фон


Фон

[ HOME ]

Презентація нового роману Макса Кідрука
Фон Фон © ОУНБ Кiровоград 2013 Webmaster: webmaster@library.kr.ua