[HOME]
ОУНБ Кіровоград      
DC.Metadata       

[ HOME ]
Фон «Моя квітуча Україна: Кіровоградщина»


Фон

| "Моя квітуча Україна" “Київ”|"Моя квітуча Україна" «Гуцулія»
|"Моя квітуча Україна" «Одеса»|"Моя квітуча Україна" «Запоріжжя»|
|"Моя квітуча Україна" «Поділля»|

ПОЛОЖЕННЯ
про проведення фотовиставки
«Моя квітуча Україна: Кіровоградщина»
в рамках циклу виставок проекту Сергія Зайцева.


1. Мета фотовиставки:

Фотовиставка проводиться з метою розвитку та популяризації фотомистецтва, виявлення та залучення нових авторів. Головною темою виставки є розкриття природного, історичного, архітектурного, культурного і соціального життя Кіровоградщини, а також її неповторної, унікальної туристичної привабливості для усіх мешканців та гостей міста і області.

2. Організатори фотовиставки:

- Кіровоградська обласна організація Національної спілки фотохудожників України
- Кіровоградська обласна універсальна наукова бібліотека імені Дмитра Чижевського
- Міжрегіональне об'єднання фотомитців
- Кіровоградський державний педагогічний університет імені Володимира Винниченка
- Газета «Народне слово» Кіровоградської обласної ради та обласної адміністрації
- Громадська організація «Кіровоградський прес-клуб»
- За ініціативи та особистої підтримки депутата обласної ради - Петра Григоровича Петрушевського

Відкриття фотовиставки – 23 серпня 2012 р. о 14:00 у Кіровоградській обласній універсальній науковій бібліотеці імені Дмитра Чижевського

3. Умови участі у фотовиставці:

3.1. Учасниками виставки можуть бути усі бажаючі фотографи - як професіонали, так і аматори. Роботи, представлені для фотоекспозиції, мають бути винятково авторські. Тема та жанр фоторобіт - за вибором учасника. Відбір робіт здійснює художня рада. Критеріями відбору робіт є високий художній, технічний рівень. Всі фотографії мають тематично і географічно представляти Кіровоградщину.
3.2. Для участі у фотовиставці необхідно представити прев'ю своїх фоторобіт у цифровому форматі JPEG, 300 dpi без стискання на електронну адресу: kollagekrd@yandex.ru. До конкурсного відбору треба подати не більше десяти фоторобіт. Термін подання фотографій для відбору до фотоекспозиції до 1 серпня 2012 р. Фотофайли повинні мати назву і прізвище автора, супроводжувати прев’ю необхідно контактною інформацією автора.
3.3. Робота художньої ради 5 серпня. Художня рада відбирає для включення в експозицію до п’яти робіт від кожного автора.
3.4. Термін подання фоторобіт, які відібрані для участі у експозиції (у виставковому форматі розміри робіт від 30x45 см до 30-60 см, 30-90 см), до 15 серпня на поштову адресу Кіровоградської ОУНБ ім.Д.І.Чижевського з поміткою на конверті „Для фотовиставки „Моя квітуча Україна””. На зворотному боці кожної фотографії обов’язково вказати: назва, ім'я автора, контактні дані.
3.5. Організатори виставки гарантують повернення авторських фотографій після проведення фотовиставки.

4. Нагороди

4.1 Всі автори – учасники фотоекспозиції будуть запрошені на урочисте відкриття та нагороджені дипломами учасника і каталогами виставки. Організатори виставки нагороджують кращі роботи.

КАЛЕНДАР РОБОТИ ОРГКОМІТЕТУ ВИСТАВКИ:
Подання заявок для участі у фотовиставці та прийом фотографій у цифровому форматі до 1 серпня 2012 р. Відбір робіт для експозиції художньою радою 5 серпня 2012 року. Повідомлення рішення художньої ради 6 серпня 2012 року. Прийом робіт у друкованій формі до 15 серпня 2012 року. Відкриття виставки 23 серпня 2012 р.
Буде проведено фотопленер (дводенний) на археологічні розкопки.

Художня рада: Юрій Лебедєв – голова художньої ради Кіровоградської обласної організації Національної спілки фотохудожників України, Ігор Демчук – член художньої ради Кіровоградської обласної організації Національної спілки фотохудожників України, Сергій Зайцев - член художньої ради Міжрегіональне об'єднання фотомитців, Оксана Ткаченко - заступник директора Кіровоградської обласної універсальної бібліотеки ім.Д.І.Чижевського, Семенюк Олег – ректор Кіровоградського державного педагогічного університету імені В.Винниченка, Вікторія Талашкевич - координатор Кіровоградського прес-клубу, Валентина Бажан - головний редактор газети «Народне слово», Сергій Гусарченко - відповідальний секретар Кіровоградської обласної організації Національної спілки фотохудожників України.

Контактна особа: Сергій Іванович Гусарченко. Електронна адреса: kollagekrd@yandex.ru Поштова адреса: КОУНБ ім. Д.І. Чижевського, вул. Велика Перспективна, 24, м. Кіровоград, 25006 Телефони для довідок: 0661578772, 0503410279.



Фон


Фон

[ HOME ]

«Моя квітуча Україна: Кіровоградщина»
Фон Фон © ОУНБ Кiровоград 2012 Webmaster: webmaster@library.kr.ua