[HOME]
ОУНБ Кіровоград
DC.Metadata       

[ HOME ]
Фон “Інформаційно-комунікативні технології в освітньому процесі”


Фон

Увага!

25 квітня о 14:00 у відділі документів з питань економіки, виробництва та природничих наук відбудеться науково-практична конференція “Інформаційно-комунікативні технології в освітньому процесі”


Інформаційний лист

Запрошуємо науковців, викладачів вищих навчальних закладів, розробників новітнього навчального обладнання, аспірантів, магістрантів, студентів, учителів-новаторів, методистів і працівників системи освіти до участі у науково-практичній конференції

“Інформаційно-комунікативні технології в освітньому процесі”

Конференція відбудеться 25 квітня 2012 року о 14:00 у відділі документів з питань економіки, виробництва та природничих наук обласної універсальної наукової бібліотеки ім. Д.І. Чижевського.
Мета заходу: ознайомити учасників конференції з використанням інноваційних інформаційно-комунікативних технологій в освітньому процесі та з передовим досвідом їх впровадження в практику роботи навчальних закладів освіти різних рівнів, методикою проведення мультимедійних презентацій, застосуванням ІКТ у викладанні окремих дисциплін.

Тематичні напрямки роботи конференції:

- використання новітніх засобів навчання і виховання у загальноосвітніх та вищих навчальних закладах;
- методика проведення мультимедійних презентацій з використанням інформаційно-телекомунікативних технологій у викладанні окремих дисциплін (англійської мови, фізики, біології, історії тощо);
- презентація педагогічного програмного засобу — електронного мультимедійного підручника у форматі відеомосту Харків-Кіровоград директором ТОВ “Компанія СМІТ”, кандидатом технічних наук, доцентом Коряком С.Ф.;
- Інтернет- забезпечення навчального процесу в вищій школі;
- дистанційна освіта як допоміжний елемент стандартної системи навчання.

Запрошуємо освітян до участі у конференції.

За довідками звертайтеся за тел. 0507044199 - Осокіна Аліна Петрівна


Упродовж останнього тисячоліття людство пережило три інформаційні революції. Перша пов’язана з появою писемності, друга — друкарства, третя — інформаційно-комп’ютерних технологій. Стрімка інформатизація суспільства на початку ХХІ століття ставить нові завдання в освіті. Запровадження в навчально-виховний процес шкіл інформаційно-комунікативних технологій (ІКТ) є вимогою часу. Без їх використання забезпечити рівний доступ до якісної освіти для всіх учнів неможливо. Потужний потік нової інформації, реклами, застосування комп'ютерних технологій на телебаченні, розповсюдження ігрових приставок, електронних іграшок і комп'ютерів мають велике значення у вихованні та навчанні учнівської та студентської молоді. Національний проект «Відкритий світ», Національна програма «100 відсотків», проект «1 учень – 1 комп’ютер» визначають новий вектор розвитку освіти й мають забезпечити її модернізацію.

Питанням застосування новітніх технологій в освіті присвячена книжкова виставка “Інформаційно-комунікативні технології: тенденції розвитку”, яка працює у відділі документів з питань економіки, виробництва та природничих наук з 23 квітня 2012 року.

На виставці представлені документи, що ознайомлять користувачів з розвитком інформаційних технологій на сучасному етапі, з інноваційними технологіями в освітньому процесі, з методикою проведення мультимедійних презентацій, з використанням інформаційно-телекомунікативних технологій у викладанні окремих дисциплін (географії, математики, біології, літератури, історії тощо).

Виставка діятиме протягом місяця. Запрошуємо відвідати експозицію всіх бажаючих.



Фон


Фон

[ HOME ]

“Інформаційно-комунікативні технології в освітньому процесі”
Фон Фон © ОУНБ Кiровоград 2012 Webmaster: webmaster@library.kr.ua