[HOME]
ОУНБ Кіровоград
DC.Metadata       

[ HOME ]
Фон Конкурс сільських бібліотекарів „Кращий за професією”


Фон

25 вересня – фінал обласного конкурсу сільських бібліотекарів „Кращий за професією”


У вівторок, 25 вересня об 11:00 в обласній універсальній науковій бібліотеці ім. Д.Чижевського відбудеться фінал обласного фахового конкурсу “Кращий за професією”.

Обласний конкурс проводиться управлінням культури і туризму ОДА, спільно з обласною універсальною науковою бібліотекою ім. Д. Чижевського, обласною бібліотекою для юнацтва ім. О.Бойченка, обласною бібліотекою для дітей ім. А. Гайдара.

Мета конкурсу: вдосконалення діяльності бібліотек, пошуку нових форм і методів бібліотечного обслуговування громадян, підвищення професійного і творчого потенціалу бібліотек і престижу бібліотечної професії.

В районних бібліотеках протягом літа тривав перший етап конкурсу, в результаті якого були визначені кращі бібліотекарі з 21 регіону області, яким притаманні безмежна відданість справі, бажання ініціативно і творчо працювати, впроваджувати інновації в роботу і покращувати імідж установи, бо за кожним закладом стоять фахівці, з якими хочеться спілкуватися, радитися в пошуку інформації, вчитися і проводити дозвілля.

Напередодні Всеукраїнського дня бібліотек, 25 вересня відбудеться яскравий фінал конкурсу “Кращий за професією”.Учасниці будуть змагатися в 4 завданнях: „Діловий автограф” (кожна учасниця готує презентацію про заклад, де працює), у форматі електронного тестування будуть визначені фахові знання і навички бібліотекарів, „Літературний марафон” виявить вміння орієнтуватися в морі інформації, і найсмачніше завдання „Кондитерська книга бібліотекаря” покаже кулінарні таланти конкурсанток.

В результаті будуть визначені три переможниці конкурсу. Критеріями оцінки учасниць є, безумовно, професійні знання і навички, але також будуть оцінюватися кмітливість, почуття гумору, оригінальність, творча уява.

Тож це буде справжня свято успішних і талановитих бібліотекарів.

Нагородження переможців конкурсу відбудеться 26 вересня на обласному Форумі бібліотекарів Кіровоградщини.


Вхід – вільний.

₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪



Фон


Фон

[ HOME ]

Конкурс сільських бібліотекарів „Кращий за професією”
Фон Фон © ОУНБ Кiровоград 2012 Webmaster: webmaster@library.kr.ua