[HOME]
ОУНБ Кіровоград      
DC.Metadata       

[ HOME ]
Фон "Вкус полыни"


Фон


26 березня у бібліотеці  Валерій Корнієць презентує книгу
  «Вкус полыни»

26 березня о 13:00 у  відділі мистецтв обласної універсальної наукової бібліотеки  ім. Д.Чижевського відбудеться презентація книги відомої в нашому місті особистості – Валерія Корнійця «Вкус полыни».

 

У новій книзі Валерій Корнієць багато і плідно працює над словом. У ній - великий підбір нових оригінальних творів, а також переклади видатних українських поетів Володимира Базилевського та Василя Симоненка. Як власні вірші, так і переклади   написані на високому художньому рівні, з притаманними його поетичному самовираженню душевністю і пристрастю, щирістю та ліричністю.

Довідка:
Валерій Петрович Корнієць народився 25 лютого 1940 р.
Закінчив філологічний факультет Кіровоградського педагогічного інституту ім. О.С.Пушкіна. Працював вчителем та директором в школах м. Кіровограда.
З 1983 до 1987 року був відряджений в Афганістан, де працював радником Головного управління шкіл-інтернатів при Раді Міністрів Афганістану, займався створенням шкіл-інтернатів для дітей-сиріт.
Пише з юності, але тільки в 2010 р. зважився опублікувати перший збірник ліричних віршів «Судьбы веретено».
В 2011 р. вийшов збірник «Струны души», в 2012 – збірник «Над кручею» і книга перекладів українською мовою вибраних творів кіровоградських поетів.
Член Кіровоградської обласної організації Конгресу  літераторів України.

 

₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪



Фон


Фон

[ HOME ]

"Пташиний дивосвіт"
Фон Фон © ОУНБ Кiровоград 2013 Webmaster: webmaster@library.kr.ua