[HOME]
ОУНБ Кіровоград      
DC.Metadata       

[ HOME ]
Фон Квітка з тканини, аксесуари для жінок — власноруч!


Фон

 

Квітка з тканини, аксесуари для жінок — власноруч!

 

 

 Якщо ви захоплюєтеся рукоділлям, вас може зацікавити наше повідомлення. У відділі виробничої літератури розпочалися майстер-класи з виготовлення штучних квітів з тканини та аксесуарів для жінок. Проводить їх відома в місті майстриня Наталія Кравченко. Користувачам бібліотеки й кіровоградцям відомо, що Наталія Вікторівна полюбляє створювати ляльки у техніці “тряпієнси”. Адже протягом двох попередніх років у відділі виробничої літератури ОУНБ ім. Д. Чижевського відбулися дві персональні виставки лялькарки, які привернули увагу до її творчого доробку преси, телебачення, багатьох відвідувачів.

Цього року майстриня на численні прохання поціновувачів витворів рукоділля проведе серію майстер-класів. Перші два з них уже відбулися. Як результат — усі учасники протягом заняття під керівництвом тренера і за допомогою її прискіпливої уваги, покрокових інструкцій та маленьких секретів шиття, якими майстриня поділилася з учасниками, виготовили з шифону, атласних стрічок та цікавих дрібничок дуже гарні квіти — яскраві, ніжні й вишукані, як для першого разу. Більшість учасників одразу ж прикрасили ними свій одяг, бо було чим пишатися! А наостанок — сфотографувалися на пам’ять зі своїми квітками.

 

Якщо ви хочете отримати позитивні емоції та задоволення від своєї творчої праці, відвідайте майстер-клас, - не пошкодуєте! Графік занять гнучкий. Довідки за телефоном 0507044199 Аліна Петрівна.

Майстер-класи проходять у відділі виробничої літератури обласної бібліотеки ім. Д. Чижевського (ІІ поверх) за адресою: вул. Велика Перспективна, 24.

₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪



Фон


Фон

[ HOME ]

Квітка з тканини, аксесуари для жінок — власноруч!
Фон Фон © ОУНБ Кiровоград 2014 Webmaster: webmaster@library.kr.ua