[HOME]
ОУНБ Кіровоград
DC.Metadata       

[ HOME ]
Фон "Моя квітуча Україна..." “Київ”


Фон

Глобальний цикл виставок проекту
"Моя квітуча Україна..." “Київ”

Цикл виставок проекту Сергія Зайцева “Моя квітуча Україна...” продовжує свою роботу. 27 жовтня в холі бібліотеки на ІІІ-му поверсі о 12:00 відбудеться презентація робіт київських фотохудожників. III проект: Роман Мотізов, Олег Жарій „Київ”.

Фотохудожники Київщини презентують фотовиставку, яка відображає незвичний погляд авторів на нічне місто та його підземелля.

У програмі відкриття фотоекспозиції „Київ” - презентація книги відомого київського фотохудожника Олега Жария (www.zharii.kiev.ua) “Цифровая HDR-фотография и панорамная съемка. Практическое руководство по созданию впечатляющих фотографий».

Книга оформлена у вигляді фотоальбома. Вона буде цікавою не лише фотографам, але й кожному, хто хоче побачити красиві місця України та її столиці, чарівний світ природних ландшафтів, дізнатися про багатство архітектурних пам'яток України, познайомитися з технікою та майстерністю панорамної фотозйомки.

Автор книги розповідає історію створення своїх кращих фотографій. Наводяться відомості про умови зйомки і розповідається, чому ж дане фото відрізняється від інших подібних. Головну увагу приділено сучасній технології зйомки і обробки цифрових фотозображень, HDR (High Dynamic Range Imaging), докладно описаний порядок роботи з програмою для їх створення Photomatix Pro 4. Сформульовано основні правила зйомки і обробки панорам, які створюють незвичайне враження від перегляду міських видів і пейзажів і візуально розширюють замкнутий простір.

Книга оформлена у вигляді яскравого фотоальбому з великоформатними фотографіями. Написана просто і доступно, без надміру докладних і нудних роз'яснень, вона розповість про секрети вражаючих фотографій і допоможе читачеві створити свої власні шедеври. Видання буде цікаво як починаючим фотографам, так і професіоналам.

Презентація книги автором відбудеться в Кіровоградській обласній науковій бібліотеці ім. Д. І. Чижевського після відкриття виставки "Моя Квітуча Україна ..." "Київ" 27 жовтня 2011.

Під час презентації і після неї - необмежений час спілкування з автором. Бажаючі зможуть придбати книгу з автографом автора.


Фон


Фон

[ HOME ]

"Моя квітуча Україна..." “Київ”
Фон Фон © ОУНБ Кiровоград 2011 Webmaster: webmaster@library.kr.ua