[HOME]
ОУНБ Кіровоград      
DC.Metadata       

[ HOME ]
Фон Акустичний концерт до Дня незалежності


Фон

Акустичний концерт до Дня незалежності

 

21 серпня 2013 року о 17.30 в Інтернет - центрі ОУНБ ім. Д.І.Чижевського відбудеться акустичний концерт за участі Максима Кушніра.

Вже більше двадцяти років тому з великою надією та вірою ми прийняли виклик долі - стали на шлях створення та розбудови власної незалежної держави. Для кожного громадянина України День незалежності, який ми святкуємо 24 серпня може бути днем іспиту власного сумління або днем міркувань про долю своєї Батьківщини й своєї спільноти.

Але в цей день не хочеться ніяких філософських роздумів, політики, аналізу, зважування всіх за і проти. Адже, насамперед, День незалежності - це вихідний день, військовий парад, святковий концерт чи феєрверк, зустріч з друзями. Саме тому запрошуємо 21 серпня відвідати бібліотеку ім. Д.І.Чижевського та послухати музику у виконанні Максима Кушніра. Ми чекаємо на вас о 17.30. Не втрачайте прекрасну нагоду відпочити, бо акустичний концерт – це прекрасна можливість відволіктись від буденності, піднятись вгору, до хмар, туди, де мешкають музи.

Запрошуються всі бажаючі. Вхід вільний.


₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪



Фон


Фон

[ HOME ]

Акустичний концерт до Дня незалежності
Фон Фон © ОУНБ Кiровоград 2013 Webmaster: webmaster@library.kr.ua