[HOME]
ОУНБ Кіровоград      
DC.Metadata       

[ HOME ]
Фон „Бібліотека - острів фантазії і творчості - 2012”



Фон





Увага!


Стартує Програма літнього відпочинку дітей в ОУНБ ім. Д.І.Чижевського

„Бібліотека - острів фантазії і творчості - 2012”




Щороку, в перший день літа, ми вітаємо наших наймолодших громадян з Міжнародним днем захисту дітей. Працівники обласної універсальної наукової бібліотеки ім. Д.Чижевського створили програму літнього відпочинку, наповнену цікавими і захоплюючими заходами, куди ми запрошуємо дітей та їх батьків, учителів та інших фахівців, які працюють з дітьми. Програма розрахована на весь період літніх шкільних канікул.

До 1 червня у відділах обслуговування обласної універсальної наукової бібліотеки ім. Чижевського традиційно працюють книжкові виставки „Діти потребують захисту”, ”Розкрити дитині науку життя” (відділ читальних залів), „Веселкове дитинство” (відділ міського абонемента). Книги, представлені на цих виставках, сучасні, містять новітні дослідження і розробки в галузі освіти.

З понеділка, 28 травня бібліотека розпочинає цикл програмних заходів. 28 травня о 10:00 у відділі мистецтв відбудеться відкритий урок музичної культури для учнів загальноосвітніх шкіл „Українські музичні народні інструменти”. Учні дитячої музичної школи №1 представлять кращі твори музичної культури. На цьому відкритому уроці-концерті можна буде дізнатися, коли винайшли народний інструмент, з чого він складається тощо. Прослухати музичні номери запрошуються усі бажаючі.

Вже кілька років поспіль незмінною популярністю користуються майстер-класи „Матеріали та техніки українського народного мистецтва”. У відділі мистецтв, відділі документів з питань економіки, виробництва, природничих наук кожен, хто забажає, незалежно від віку та творчих здібностей, може навчитися працювати в техніці ниткографії, флористики, квілінгу та ін. З 28 травня такі майстер-класи будуть проводитися майже щодня зранку на замовлення учнів місцевих загальноосвітніх шкіл, можна приєднуватися до них або обирати майстер-клас за власним смаком.

З початку тижня пропонуються відеоперегляди: „7 Чудес природи”, ”Уроки обережності”, ”Життя в мікросвіті”, „ВВС. Життя”.

Серед уже замовлених місцевими школами програмних заходів будуть проведені веб-екскурсії про 7 чудес світу й України, віртуальні подорожі Лондоном, урок-бесіда „Економіка для дітей”, екологічні вікторини, дитяче караоке, голосні читання кращих творів письменників для дітей, пальчиковий театр, тренінг по використанню електронних книг – букридерів та ін.

Обласна універсальна наукова бібліотека ім. Д. Чижевського має всі можливості для роботи з дітьми шкільного віку, а саме: потужний кадровий потенціал фахівців-консультантів, інформаційно-медійні ресурси та багаторічний досвід з проведення заходів, спрямованих на розвиток творчих здібності дітей. Якщо ви зважите на наші пропозиції, гарантуємо вам якісний і повноцінний літній відпочинок! Нижче подаємо Програму літнього відпочинку дітей в ОУНБ ім. Д.І.Чижевського „Бібліотека - острів фантазії і творчості”, долучитися до якої може кожен.

Програму літнього відпочинку дітей „Бібліотека - острів фантазії і творчості”.





[ HOME ]

„Бібліотека - острів фантазії і творчості - 2012”
Фон Фон © ОУНБ Кiровоград 2012 Webmaster: webmaster@library.kr.ua