[HOME]
ОУНБ Кіровоград      
DC.Metadata       

[ HOME ]
Фон „Бібліотека - острів фантазії і творчості - 2014”



Фон





Триває запис на Програму літнього відпочинку дітей

„Бібліотека – острів фантазії і творчості-2014”

 

Обласна універсальна наукова бібліотека ім. Д.І.Чижевського оновила Програму літнього відпочинку дітей „Бібліотека – острів фантазії і творчості”. Висококваліфіковані бібліотекарі-консультанти пропонують розмаїття інтелектуальних ігор та розваг. У 2014 році ВПЕРШЕ в бібліотеці відкрито єдиний в області дитячий інформаційний майданчик у рамках проекту «Вікно в Америку», тож, нові сучасні меблі, прекрасно видані книги, якісні настільні ігри чекають юних знавців англійської мови. А чудовий подарунок від Goethe-Institut – казкова середньовічна фортеця з іграшковими лицарськими обладунками не залишить байдужою жодну дитину.

Цьогорічна програма включає найбільш популярні заходи, які стали хітами минулих років: екскурсії до унікального відділу рідкісних і цінних видань «Диво-книги», майстер-класи з різних технік декоративно-ужиткового мистецтва, а також заняття з розвитку творчих здібностей літнього відпочинку дітей. „Бібліотека – острів фантазії і творчості” дуже різноманітна, в ній присутні й читання вголос кращих дитячих творів класиків, і презентації виставок – книжкових, декоративно-ужиткового мистецтва, малюнків, фотографій, - і новітні пропозиції: віртуальні мандрівки, знайомство з цікавими та корисними Інтернет-сайтами, навчання роботі з рідерами, перегляд пізнавальних фільмів та багато інших літніх розваг. Тривалість заходів - близько 1 год. 20 хв. Майстер-класи – до 2-3 годин.     

Для участі в Програмі потрібно записатися до бібліотеки (одноразова реєстрація школяра на весь рік коштує 6 гривень). Запис здійснюється групами, відповідно до списків класоводів. Читацький квиток є річною перепусткою на всі бібліотечні заходи, зокрема, літні мистецькі вихідні, які відбуваються не лише в рамках Програми. Пільгові категорії дітей обслуговуються безкоштовно.

Участь у заходах – необмежена.

За детальнішою інформацією, а також щодо запису на заходи звертайтеся в бібліотеку за телефонами:

0996553309 (Світлана Анатоліївна Ушакова),
0507044199 (Аліна Петрівна Осокіна),
0661749030 (Галина Сергіївна Демиденко).

Отже, чекаємо на Вас з 27 травня щодня з 10.00 до 18.00, крім неділі.

У додатку пропонуємо Програму літнього відпочинку дітей в ОУНБ ім. Д.І.Чижевського „Бібліотека – острів фантазії і творчості-2014”, яка стане в нагоді керівникам освітніх закладів, а також організаторам літніх пришкільних майданчиків.

Програма літнього відпочинку дітей в ОУНБ ім. Д.І.Чижевського „Бібліотека – острів фантазії і творчості-2014”


[ HOME ]

„Бібліотека - острів фантазії і творчості - 2014”
Фон Фон © ОУНБ Кiровоград 2014 Webmaster: webmaster@library.kr.ua