[HOME]
ОУНБ Кіровоград      
DC.Metadata       

[ HOME ]
Фон Бібліотека об'єднує серця


Фон

В Кіровограді зароджується новий звичай – відвідувати в день весілля обласну універсальну наукову бібліотеку ім. Д. Чижевського


Першими, хто зважився на такий крок, стали молоде подружжя - Наталія і Олександр. Вони розповіли романтичну історію свого знайомства, яка сталася багато років тому саме у бібліотеці. Наталка, тоді ще юна студентка вузу, поспішала в бібліотеку готуватися до семінару, Олександр помітивши на вулиці красиву білявку, пішов за нею. Вона взяла книги і почали робити конспект, він теж замовив книгу. Погляди, посмішки, перші слова – і спалахнуло велике та світле почуття, яке поєднало їхні долі в цей щасливий день. Молодята відвідали кілька відділів і сфотографувалися на пам'ять у стінах, де познайомилися і закохалися.

Можливо, тепер традиція відвідувати бібліотеку в день весілля, буде користуватися популярністю у нашому місті. Адже молодята отримають оригінальні, вишукані і романтичні фотографії, які стануть гарним початком подружнього фотоальбому.

Бажаємо Наталії та Олександру родинного щастя, вірності, у злагоді зустріти золоте і діамантове весілля.

А також запрошуємо усі пари, які познайомилися і закохалися у бібліотеці, до нас у лютому на День святого Валентина, на вас чекають сюрпризи!



Фон


Фон

[ HOME ]

Бібліотека об'єднує серця
Фон Фон © ОУНБ Кiровоград 2012 Webmaster: webmaster@library.kr.ua