[HOME]
ОУНБ Кіровоград
DC.Metadata       

[ HOME ]
Фон Віртуальні подорожі в Єлисаветград


Фон

Мистецький липень-2011

В рамках проекту „Колоритні мандрівочки” пропонуємо здійснити “Віртуальні подорожі в Єлисаветград”.

Суть зустрічей: мистецтвознавці, музейні працівники, краєзнавці розповідають про невідомі сторінки історії, архітектури, культури, мистецтва нашого міста.

Зустрічі відбуваються у відділі мистецтв щоп’ятниці, у зручний пообідній час.

8 липня краєзнавець, філолог Катерина Євгенівна Лісняк запропонує приєднатися до віртуальної мандрівки „Стежками літературного Єлисаветграда”; вона розповість про наших земляків, які стали відомими поетами, драматургами, прозаїками та сценаристами. Презентацію доповнять матеріали музею ім. Карпенка-Карого.

15 липня о 16:00 мистецтвознавець Олена Іванівна Кириченко розповість про „Архітектурний декор міста Єлисаветграда”. Презентацію побудовано на матеріалах наукових розвідок автора.

Представлений цикл був би неповним без відомого краєзнавця, філолога Вадима Васильовича Смотренка. Його розповідь про „Металевий декор міста Єлисаветграда” можна прослухати 22 липня о 16:00. Адже це унікальне явище, що зникає з мапи нашого міста, хвилює всіх. Презентацію побудовано на матеріалах наукових розвідок та малюнках автора.

29 липня о 16:00 музеєзнавець Олена Валентинівна Степанок розкриє тему „Іконопис Єлисаветградщини”. Презентацію складають матеріали обласного художнього музею.

Запрошуємо на віртуальні колоритні мандрівочки, дізнатися від фахівців-краєзнавців, залюблених у свою справу людей, про історію нашого міста – і не просто про минуле, а про його душу.

Власне цикл „Колоритні мандрівочки” продовжується. 14 липня, у четвер, о 17:00 запрошуємо на зустріч з професором сценографії Павлом Босим. Він розповість про відвідини у Празі Міжнародної виставки сценографії «Празьке Квадрієнале-2011».

У середу 20 липня о 11:00 запрошуємо відвідати майстер-клас „Виготовлення листівок з пресованої флористики”, який проведе художник-дизайнер Наталія Корнілова.


Вхід вільний та безкоштовний.
Наша адреса: обласна універсальна наукова бібліотека ім. Д. Чижевського,
вул. К. Маркса, 24.


Фон


Фон

[ HOME ]

Віртуальні подорожі в Єлисаветград
Фон Фон © ОУНБ Кiровоград 2011 Webmaster: webmaster@library.kr.ua