[HOME]
ОУНБ Кіровоград      
DC.Metadata       

[ HOME ]
Фон Відкриття фотовиставки


Фон

 

Відкриття фотовиставки “Клуб “Мандрівник”: світ нашими очима”

 

11 жовтня о 17.00 відділ документів з економічних, технічних та природничих наук запрошує всіх бажаючих на відкриття фотовиставки “Клуб “Мандрівник”: світ нашими очима” в рамках святкування 5-річчя діяльності клубу.

Виставка познайомить відвідувачів з заповідними історико-культурними та природними куточками України, якими їх побачили під час подорожей члени клубу “Мандрівник”.

Разом з керівником і засновницею, Наталією Каптьоловою, члени клубу здіснили відвідали чимало цікавих місць Кіровоградщини: Монастирище, Блакитне озеро, Солоне озеро, урочища “Межові камені” та “Каскади”, ландшафтні заказники “Чорноташлицький” та “Приінгульський”; відвідали дендрологічні парки України – “Тростянець”, “Качанівка”, “Александрія” (м. Біла Церква), ознайомилися з архітектурою замків та фортець, що є скарбницею культурної спадщини нашої країни.

У планах на майбутнє — створити власний сайт клубу та розширити географію подорожей за межі країни.

Запрошуємо на відкриття фотовиставки та до поспілкування з членами клубу! Можливо, ви теж приєднаєтеся до захопливих подорожей, щоб отримати нові враження, побачити на власні очі заповідні куточки рідного краю, України, світу.


Аліна Осокіна

₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪



Фон


Фон

[ HOME ]

Відкриття фотовиставки
Фон Фон © ОУНБ Кiровоград 2013 Webmaster: webmaster@library.kr.ua