[HOME]
ОУНБ Кіровоград
DC.Metadata       

[ HOME ]
Фон Колоритні мандрівки


Фон

Увага! Відділ мистецтв започатковує цикл зустрічей „Колоритні мандрівки”. Суть циклу - наші земляки діляться враженнями від подорожей різними країнами, а також дивовижними куточками нашої держави. У п’ятницю, 16 липня, о 17:00 запрошуємо на першу зустріч у відділі мистецтв з викладачем Педагогічної Академії Олександром Барановим. Він розповість про свої враження від поїздки до Китаю і запропонує перегляд слайд-шоу в руслі “Китай — країна контрастів”.

Пропонуємо всім взяти участь у зустрічах та розповісти про свої далекі (і не дуже) мандри, показати фотографії чи відео. Найближчим часом запрошуємо на зустрічі з мандрівниками, які побували в Об'єднаних Арабських Еміратах, Америці, Данії, Польщі, а також в невідомих куточках України.

Планується, що це будуть віртуальні мандрівки з переглядом відео, фотоматеріалів, привезеними з подорожей, послухати цікаві спостереження щодо життя та менталітету іноземців. Присутні можуть поставити найрізноманітніші питання: від країнознавчих до побутових. Тривалість зустрічі - не більше години.


Фон


Фон

[ HOME ]

Колоритні мандрівки
Фон Фон © ОУНБ Кiровоград 2010 Webmaster: webmaster@library.kr.ua