[HOME]
ОУНБ Кіровоград      
DC.Metadata       

[ HOME ]
Фон Бібліотекарі пройшли триденний курс першої домедичної допомоги


Фон

 

Бібліотекарі пройшли триденний курс першої домедичної допомоги

 

 

До Всесвітнього дня здоров'я, яке традиційно відзначається 7 квітня, у обласній універсальній науковій бібліотеці ім.Чижевського розпочалися практичні заняття для бібліотекарів з надання першої домедичної допомоги постраждалим у надзвичайних ситуаціях техногенного, природного та соціального характеру. Заняття відбувалося з 7 по 9 квітня, протягом години щодня голова Кіровоградської міської організації товариства Червоного Хреста України Олена Миколаївна Гончаренко та член товариства Тамара Василівна Сорокіна надавали важливу інформацію про алгоритми дій в складних ситуаціях.

Насамперед увагу акцентували на основних правилах надання першої домедичної допомоги: як зупинити кровотечу, що робити при опіках, відмороженнях та перегріваннях. Бібліотекарі мали можливість самі на практиці правильно накладати пов'язки на уражені ділянки, робити серцево-легеневу реанімацію, транспортувати постраждалого та ін.

Звичайно ж, головна мета занять - захистити і зберегти життя та здоров’я людини. Але насамперед, консультанти вчили нас головного - небайдужості до людей та милосердя. Адже врятувати життя може кожен, варто просто не бути осторонь.

₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪



Фон


Фон

[ HOME ]

Бібліотекарі пройшли триденний курс першої домедичної допомоги
Фон Фон © ОУНБ Кiровоград 2014 Webmaster: webmaster@library.kr.ua