[HOME]
ОУНБ Кіровоград      
DC.Metadata       

[ HOME ]
Фон Творча зустріч, присвячена 115-річчю Івана Микитенка


Фон

7 вересня – творча зустріч,
присвячена 115-річчю Івана Микитенка


Обласна універсальна наукова бібліотека ім. Д. Чижевського у партнерстві з обласною організацією Національної спілки письменників України після невеличкої літньої перерви відновлює зустрічі з українськими письменниками, літературними діячами, творчими людьми.

7 вересня о 16:00 у відділі читальних бібліотеки за проектом „Література рідного краю” відбудеться творча зустріч з шеф-редактором журналу "Всесвіт" Олегом Івановичем Микитенком (син І. К. Микитенка), а також головним редактором „Всесвіту” Юрієм Микитенком, присвячена 115-річчю від дня народження Івана Кіндратовича Микитенка.

Іван Микитенко - наш земляк, народився в містечку Рівне (нині Новоукраїнського району), відомий український письменник і драматург, один з керівних діячів "Гарту", Всеукраїнської спілки пролетарських письменників (ВУСПП) і Всесоюзного об'єднання асоціацій пролетарських письменників (ВОАПП); з 1934 секретар правління Спілки письменників України. Зоря його літературного таланту спалахнула у 30-х роках ХХ століття і передчасно згасла, обірвавшись разом з життям у розквіті.

На розгорнутій виставці „Шляхи і роздоріжжя Івана Микитенка” будуть представлені видання письменника з фондів бібліотеки.

Запрошуємо на зустріч поціновувачів української літератури і прихильників журналу „Всесвіт”.

Адреса: вул. Велика Перспективна, 24

Вхід – вільний!

₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪



Фон


Фон

[ HOME ]

Творча зустріч, присвячена 115-річчю Івана Микитенка
Фон Фон © ОУНБ Кiровоград 2012 Webmaster: webmaster@library.kr.ua