[HOME]
ОУНБ Кіровоград      
DC.Metadata       

[ HOME ]
Фон Унікальний творчий експеримент...


Фон

Унікальний творчий експеримент...

2 вересня о 13.30 в ОУНБ імені Д.І.Чижевського у відділі обслуговування користувачів (3-й поверх) відбудеться презентація ІV експериментальної виставки «Психология и искусство» кіровоградського художника Ігоря Нейгера. На гостей чекає розгадка таємниць творчого тандему психолога — художника. Суть у тому, що представлені картини створювалися в процесі індивідуальної психологічної практики кандидата педагогічних наук, професора  кафедри психології КІРУЕ Олександра Ткаченка та унікального художника Ігоря Нейгера.

Творчий експеримент, у якому співтворці поєднали психолого-живописні контексти, триває вже понад 10 років. У процесі проведення досліду психолог пропонував (замовляв) ідею і тему образотворення, а Художник втілював їх у картини.

Отож, шановні гості бібліотеки, вам випадає чудова нагода поспілкуватися з учасниками експерименту, проникнути в таємниці рідкісної співтворчості, в душевні перипетії людських характерів, у непередбачувані ситуації... Ви станете свідками народження незвичайного та унікального!


Гостинно запрошуємо всіх, кому небайдужі
Психологія, Творчість, Живопис
.

 

₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪



Фон


Фон

[ HOME ]

Унікальний творчий експеримент...
Фон Фон © ОУНБ Кiровоград 2013 Webmaster: webmaster@library.kr.ua