[HOME]
ОУНБ Кіровоград
DC.Metadata

[ HOME ]
Фон Книги місцевих видавництв

Від видавництва “Мавік”

Символіка Кіровоградщини: Альбом-каталог

Символіка Кіровоградщини: Альбом-каталог / За ред. В. Кривенка, К. Шляхового. – Кіровоград: Мавік, 2002.

      Видання першого альбому-каталогу “Символіка Кіровоградщини” є підсумком роботи, проведеної протягом останніх 6-7 років Кіровоградським обласним відділенням Українського геральдичного товариства та Геральдичної комісії при Кіровоградській обласній раді.
      Подані в альбомі матеріали розповідають тільки про початок становлення сучасної місцевої символіки в Кіровоградській області. Очевидно, що попереду ще багато роботи і завданням цього видання є популяризація геральдичних традицій. Ці герби та прапори стануть не тільки знаками самоврядування, але й будуть невід’ємними елементами культури, відіграватимуть важливу роль у патріотичному вихованні молоді та повсякденному житті територіальних громад.


Від автора Віктора Ганоцького

Ганоцький Віктор. Світло у вікні.

Ганоцький Віктор. Світло у вікні. – Кіровоград: “Мавік”, 2002.


      Середня школа, будівництво водогону, колгосп, армія, рибальська артіль, інститут, робота в закладах культури, пресі, Чорнобиль, пенсія – віхи на його життєвому шляху. Та ще – поезія. “Світло у вікні” – п’ята поетична збірка Ганоцького. Він – автор ряду документальних повістей. Друкувався у періодичних виданнях Росії, Білорусії, Болгарії, Молдови, Польщі, Угорщини, Югославії.
      “Під дахом цієї книжечки зібралися вірші, які у різні роки вийшли з-під мого пера у дорогу і тільки оце повернули на світло у її вікні. Я також уже багато років іду на світло, що горить у людських душах, зігріваючи світ добром і любов’ю. Принаймні, мені хочеться у це вірити. Як і в те, що мої вірші запалять бодай маленьку іскорку у чийомусь серці” ( Автор).


Від Кіровоградського державного технічного університету

Наукові праці Кіровоградського державного технічного університету. 
Економічні науки.

Наукові праці Кіровоградського державного технічного університету. Економічні науки. – Вип. 3. – Кіровоград, 2002. –
388 с.

      До випуску внесені статті: Фільштейна Л.М. – д.е.н., професора, академіка АЕН України, Богині Д.П. – д.е.н., професора, академіка АЕН України, Кужельного М.В. – д.е.н., професора, Ляшенка О.О. – к.е.н., доцента та ін.



Від ООО “Имэкс ЛТД”

Этика предпринимательства: Учебное пособие.

Гурьянов Ю.Г., Гурьянов Э.Ю., Гурьянова Г.Я. Этика предпринимательства: Учебное пособие. – Кировоград, ООО «Имэкс ЛТД», 2002. – 346 с.

      Это учебное пособие подготовлено в соответствии с учебной дисциплиной «Этика предпринимательства». Излагаются вопросы этики: предпринимательства, управленческой, экономической, этикета, деловой стиль. Особое внимание уделено практическим рекомендациям по межличностному общению.
      Книга полезна деловым людям, организаторам производства, преподавателям, студентам высших учебных заведений.



Фон

Фон


Фон

[ HOME ]
Фон Книги місцевих видавництв
Фон Фон © ОУНБ Кiровоград 1998-2003 Webmaster: webmaster@library.kr.ua