[HOME]
ОУНБ Кіровоград      
DC.Metadata       

[ HOME ]
Фон Заходи з відзначення 125 років від дня народження Генріха Нейгауза


Фон

 

Заходи з відзначення 125 років від дня народження
Генріха Нейгауза

У квітні 2013 року виповнюється 125 років з дня народження Генріха Густавовича Нейгауза – видатного піаніста і педагога, публіциста і музично-суспільного діяча, уродженця м. Єлисаветграда.

Бібліотека, приєднуючись до мистецьких акцій, присвячених пам’яті нашого земляка пропонує всім бажаючим ряд заходів до дня народження Генріха Нейгауза.

16 квітня об 10 годині на мультимедійній панелі в холі І поверху бібліотеки буде запропоновано перегляд документального фільму «Майстер Генріх». Автор сценарію – Юлія Тихонова, режисер – Микита Тихонов, рік 2008. Та відбудуться перегляди на замовлення викладачів вищої та середньої шкіл.

16 квітня о 12 30 у відділі мистецтв обласної універсальної наукової бібліотеки ім. Д.Чижевського презентація книги кандидата мистецтвознавства, викладача музичного училища Марини Долгіх «Нейгауз: варіації на єлисаветградську тему» (видання 2013р.)

16 квітня о 13 30 у відділі мистецтв відбудеться лекція-концерт представника піаністичної школи Генріха Нейгауза відомого музичного діяча, професора Юрія Дикого «Парадоксальний Нейгауз» .

Під час заходів у відділі мистецтв працює книжково-ілюстративна виставка у двох розділах - Генріх Нейгауз - сучасний вимір де користувачам буде запропоновано книги про життя і творчість та бібліографія відомого піаніста та Історія «Нейгаузівських зустрічей» Кіровоград 1988-2013 - де будуть представлені афіші, програмки концертів, фото та інші матеріали по відзначенню Нейгаузівських днів на Кіровоградщині. Виставку організовано спільно з муніципальним камерним хором – художній керівник та диригент, заслужений діяч мистецтв України Юрій Любович та музеєм музичної культури імені Кароля Шимановського.

₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪



Фон


Фон

[ HOME ]

Заходи з відзначення 125 років від дня народження Генріха Нейгауза
Фон Фон © ОУНБ Кiровоград 2013 Webmaster: webmaster@library.kr.ua