[HOME]
ОУНБ Кіровоград
DC.Metadata       

[ HOME ]
Фон


Фон

«Щедрий вечір у бібліотеці ім. Д. Чижевського»


Хочеш дізнатися, що відбувається вночі в бібліотеці? Співробітники обласної універсальної наукової бібліотеки ім. Д. Чижевського запрошують усіх бажаючих дізнатися про це.

Вперше в історії нашого краю кіровоградці та гості міста можуть потрапити до бібліотеки… вночі.

У п’ятницю, 11 січня 2013 року з 19.00 розпочнеться «Щедрий вечір у бібліотеці ім. Д. Чижевського», що триватиме рівно до опівночі. Святкова програма насичена й різноманітна, кожен може обрати розвагу до смаку.

Всіх присутніх вітатимуть карнавальні маланкарі, щедрувальники, потім відбудеться урок танців (вальс і горизонтальний пластичний балет). Також можна буде поворожити на каві, взяти участь у грі-розіграші „Відчуй себе бібліотекарем”, пореготати на міні-концерті естрадної пародійної мініатюри Геннадія Стогодюка. Відвідати презентації виставок „Різдвяна казка”, ретро-ялинок, «Парад подушок», та навіть навчитися терти мак на майстер-класі від Лариси Гарбузенко.

Та найбільше родзинок ми підготували саме для поціновувачів книги. У відділі читальних залів буде розгорнута велика книжкова виставка «Різдвяна зіронька зійшла», де представлена яскрава, сучасна високополіграфічна література про святкування зимових свят - нового року, Різдва, Хрещення.

Перлиною «Щедрого вечора в бібліотеці» стануть літературні читання, студенти читатимуть «Святую ночь» Сельми Лагерлеф, учасники творчого клубу «Натхнення» (керівник Л. Френчко) інсценуватимуть оповідання А.Чехова.

Увага, за численними проханнями відбудеться екскурсія з несподіванками до бібліотечного книгосховища „Тіні великих письменників” (20.30, 22.30).

У цей вечір бібліотека гарантовано перетвориться на комфортну й затишну домівку, де можна як удома - відпочити наодинці з книгою на дивані, як удома - подивитися улюблені різдвяні і новорічні фільми, як удома - посидіти в Інтернеті і як удома - пограти в Kinekt-3D ігри, та ще на вас чекає багато домашніх приємностей.

А найвитриваліші, ті, хто проведе в бібліотеці весь вечір, близько опівночі, з 23:00 отримає музичний подарунок від студентів музичного училища – концерт флейти і гітари «Романтична колекція».

«Щедрий вечір» завершиться рівно в 00:00.

Координатор свята - Світлана Ушакова, телефон для довідок – 24-65-54.

Вхід - вільний, участь у заходах безкоштовна!

Чекаємо саме на тебе!

Наша адреса: м. Кіровоград, вул. Велика Перспективна, 24.


Фон


Фон

[ HOME ]

«Щедрий вечір у бібліотеці ім. Д. Чижевського»
Фон Фон © ОУНБ Кiровоград 2012 Webmaster: webmaster@library.kr.ua