[HOME]
ОУНБ Кіровоград      
DC.Metadata       

[ HOME ]
Фон «Передай вогонь перемоги!» у бібліотеці 10 квітня


Фон

«Передай вогонь перемоги!» у бібліотеці 10 квітня

 10 квітня о 15.00 в ОУНБ ім. Д. Чижевського відбудеться зустріч учнів з учасниками естафети олімпійського вогню «Передай вогонь перемоги!»


До акції, ініційованої Національним олімпійським комітетом України, долучились усі області країни. Естафета олімпійського вогню «Передай вогонь перемоги!» розпочала свою ходу 5 липня 2012 року. Завітавши до Кіровограда, вона перетворилася на яскраве спортивне свято. Це глобальна естафета, що символізує добру волю, сприяє популяризації здорового способу життя шляхом залучення всіх, хто бажає активно займатися фізичною культурою і спортом, пропагує олімпійські цінності й прагне сприянню дружби і взаєморозумінню між народами. На кожному шляху естафети Олімпійський вогонь зустрічали з великою радістю та захопленням, бо він насправді об’єднує людей навколо олімпійських цінностей та ідеалів — жити в мирі та злагоді. Всеукраїнська естафета олімпійського вогню «Передай вогонь перемоги» фінішувала 21 липня 2012 року в Києві під час проводів збірних команд України до Лондона, місця проведення ХХХ Олімпійських ігор.

Про історію заснування естафети олімпійського вогню розповість заслужений працівник фізичної культури України, доцент, завідувач кафедри фізичного виховання Кіровоградського національного технічного університету, голова відділення НОК України в Кіровоградській області Володимир Олексійович Ковальов.


У заході візьмуть участь майстер спорту міжнародного класу зі спортивної гімнастики, учасниця ХХІV Олімпійських ігор у Пекіні, багаторазовий переможець та призер чемпіонатів України та міжнародних змагань, олімпійський стипендіат відділення НОК України в Кіровоградській області Валентина Голенкова.

Власним досвідом зі свого спортивного життя поділяться учасники велоестафети Кіровоградського велоклубу „Там-Де-Ми”.

Гості зустрічі стануть свідками церемонії нагородження учасників велоестафети Кіровоградського велоклубу „Там-Де-Ми” вітальними листами за підписом президента НОК України С.Бубки.

Родзинкою заходу для гостей стане спортивна олімпійська вікторина.

Гостинно запрошуємо всіх на зустріч у відділ обслуговування користувачів (ІІІ поверх) обласної бібліотеки імені Д.І. Чижевського.
Вхід – вільний.

₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪



Фон


Фон

[ HOME ]

«Передай вогонь перемоги!» у бібліотеці 10 квітня
Фон Фон © ОУНБ Кiровоград 2013 Webmaster: webmaster@library.kr.ua