[HOME]
ОУНБ Кіровоград      
DC.Metadata       

[ HOME ]
Фон Зустріч учасників олімпійських та параолімпійських ігор


Фон

12 грудня у бібліотеці -
зустріч учасників олімпійських та параолімпійських ігор


12 грудня о 14.00 у відділі читальних залів Кіровоградської обласної універсальної бібліотеки імені Д.І.Чижевського в рамках Всеукраїнської акції “Олімпійська книга” відбудеться зустріч учасників олімпійських та параолімпійських ігор із вихованцями загальноосвітніх шкіл міста. Спортивні гімнасти та параолімпійські легкоатлети познайомлять слухачів із розвитком олімпійського руху, пріоритетами етичних цінностей і філософією «чесної гри».

Організатором Всеукраїнської Акції є Національний олімпійський комітет (НОК) України разом з Міністерством освіти і науки, молоді та спорту України та Державною службою молоді та спорту України, Олімпійською академією України. НОК України до початку Акції у тісній співпраці з науковцями та фахівцями сфери фізичної культури і спорту розробляє та видає олімпійську літературу.

Під час зустрічі відвідувачі зможуть познайомитись із книжковою виставкою “Олімпіада і час”, де подаються матеріали з історії міжнародного та національного олімпійського руху. Гості бібліотеки переглянуть фільм-інформацію про довідкові олімпійські джерела, видані в контексті Всеукраїнської Акції.

Слід відзначити, що сьогодні олімпійська освіта є не тільки важливим фактором розвитку олімпійського руху в Україні, а й могутнім засобом вирішення стратегічних завдань, що стоять перед державою, і, насамперед, важливим компонентом гуманітарного виховання, спрямованого на формування в українців фізичного і морального здоров'я, навичок здорового способу життя, залучення їх до занять фізичною культурою та спортом, насамперед підростаючого покоління.

Тож на зустріч запрошуються всі, хто прагне ближче познайомитись із учасниками олімпійських ігор, дізнатись про Всеукраїнську Акцію “Олімпійська книга”, вирішити для себе проблеми фізичного і морального здоров'я.


У спілкуванні візьмуть участь:

- ведучий — заслужений працівник фізичної культури, голова відділу НОК в Кіровоградській області Володимир Олексійович Ковальов;
- заслужений працівник фізкультури, заслужений тренер України Олег Соколовський;
- майстер спорту міжнародного класу, учасниця Пекінської олімпіади, спортивна гімнастка Валентина Голенкова;
- заслужений майстер спорту, володарка Орденів княгині Ольги ІІІ і ІІ ступенів та ордену За заслугу, чемпіонка параолімпійських ігор в спортивній гімнастиці Алла Мальчик;
- майстер спорту міжнародного класу з легкої атлетики, срібний призер параолімпійських змагань в Лондоні, володарка Ордену княгині Ольги ІІІ ступеня Анастасія Мисник.

Вхід – вільний.

Адреса: вул. Велика Перспективна, 24.

₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪



Фон


Фон

[ HOME ]

Зустріч учасників олімпійських та параолімпійських ігор
Фон Фон © ОУНБ Кiровоград 2012 Webmaster: webmaster@library.kr.ua