[HOME]
ОУНБ Кіровоград      
DC.Metadata       

[ HOME ]
Фон Всеукраїнська акція Національного олімпійського комітету „Олімпійська книга”


Фон

Кіровоградська обласна універсальна наукова бібліотека імені Д. Чижевського отримала з рук прославлених олімпійців області книги в рамках Всеукраїнської акції Національного олімпійського комітету „Олімпійська книга”


12 грудня у відділі читальних залів бібліотеки в рамках Всеукраїнської акції „Олімпійська книга” відбулась зустріч учасників олімпійських та параолімпійських ігор. Вчителі фізичного виховання, студенти та учні міста вітали шанованих гостей акції:

- Володимира Ковальова - заслуженого працівника фізичної культури, голову відділу Національного олімпійського комітету в Кіровоградській області;
- Олега Соколовського - заслуженого працівника фізкультури, заслуженого тренера України;
- Валентину Голінкову - майстра спорту міжнародного класу, учасницю Пекінської олімпіади, спортивну гімнастку;
- Аллу Мальчик - заслуженого майстра спорту, володарку Ордена княгині Ольги ІІ ступеня, чемпіонку параолімпійських ігор в спортивній гімнастиці;
- Анастасію Мисник - майстра спорту міжнародного класу з легкої атлетики, срібного призера параолімпійських змагань в Лондоні, володарку Ордена княгині Ольги ІІІ ступеня.

   

Олімпійці розповіли про свої досягнення, ознайомили присутніх з розвитком Олімпійського руху.

Почесні гості передали читачам набір книг на олімпійську тематику, серед яких „Енциклопедія олімпійського спорту”, „Олімпійський спорт” у двох томах, збірник творів одного із засновників олімпійського руху Олексія Бутовського та інші. Книги поповнили фонди бібліотеки. Унікальні видання презентувала людина, яка знає про Олімпіаду все — це голова відділу Національного олімпійського комітету Володимир Олексійович Ковальов за його словами - головною метою подібної акції є пропагування олімпійського руху, здорового способу життя та поширення ідей олімпізму серед підростаючого покоління.

   

Відвідувачі стали активними учасниками вікторини „Що ти знаєш про олімпійські ігри?”. За правильну відповідь на запитання знавці отримували сувенір від НОК України — ручки з олімпійським логотипом. Всі бажаючі мали можливість задати своє запитання видатним спортсменам та потримати в руках їхні нагороди. Зустріч пройшла цікаво і змістовно.

Погортати сторінки „олімпійських книг” мають змогу всі бажаючі. Для цього достатньо лише завітати до Кіровоградської обласної універсальної бібліотеки ім. Д. Чижевського.

   

₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪



Фон


Фон

[ HOME ]

Всеукраїнська акція Національного олімпійського комітету „Олімпійська книга”
Фон Фон © ОУНБ Кiровоград 2012 Webmaster: webmaster@library.kr.ua