[HOME]
ОУНБ Кіровоград      
DC.Metadata       

[ HOME ]
Фон «Протидія торгівлі людьми, ідентифікація постраждалих та робота з ними»


Фон

 

6-7 листопада в Кіровограді проходить семінар «Протидія торгівлі людьми, ідентифікація постраждалих та робота з ними»

Міністерство соціальної політики України спільно з Координатором проектів ОБСЄ в Україні з 2009 року впроваджує проект «Поширення Національного механізму взаємодії суб’єктів, які здійснюють заходи у сфері протидії торгівлі людьми в Україні», з 2013 року поширення проекту заплановано на Кіровоградщині, а також ще в 7 регіонах України. Наразі починається підготовка до реалізації зазначеного проекту в Кіровоградській області із залученням усіх організацій, які здійснюють заходи у сфері протидії торгівлі людьми, про що повідомив асистент координатора проектів ОБСЄ в Україні Ігор Сєргєєв.

«Нам приємно відзначити, що партнером даного проекту є обласна інформаційна служба з актуальних питань жіноцтва (ОЖІС). Загалом проект спрямовано на те, щоб представники профільних управлінь обласної державної адміністрації, інших установ, дотичних до реалізації Національного механізму взаємодії суб’єктів, які здійснюють заходи у сфері протидії торгівлі людьми на регіональному рівні, мали можливість злагоджено працювати на користь громади», - так учасників заходу привітала голова ОЖІС Олена Гаращенко.

6-7 листопада 2013 року проходить семінар «Протидія торгівлі людьми, ідентифікація постраждалих та робота з ними» в рамках проекту ОБСЄ «Посилення боротьби з торгівлею людьми та кіберзлочинністю в Україні», в якому беруть участь 20 представників департаменту соціального захисту населення ОДА, центрів соціальних служб для сім'їдітей та молоді, державної служби зайнятості, державної міграційної служби, правоохоронних органів. Заступник директора департаменту соціального захисту населення ОДА Валентина Линченко зазначила, що семінар покращить обізнаність дотичних організацій та установ щодо ефективного впровадження нового законодавства України у сфері протидії торгівлі людьми на регіональному рівні.

Семінар проводять досвідчені тренери ОЖІС – Наталія Калашнікова і Валентин Боровиков. І першу сесію тренінгу «Досвід розробки та впровадження Національного механізму взаємодії в Донецькій і Чернівецькій областях» презентувала голова Чернівецької молодіжної громадської організації «Сучасник» Ельвіра Мручковська. Семінар триває сьогодні-завтра, і учасники отримають знання в теоретичному модулі законодавства в сфері протидії торгівлі людьми, ідентифікації постраждалих та механізму взаємодії відповідних організацій та їх повноваження.


Світлана Приймак, член ОЖІС

 

 

₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪



Фон


Фон

[ HOME ]

«Протидія торгівлі людьми, ідентифікація постраждалих та робота з ними»
Фон Фон © ОУНБ Кiровоград 2013 Webmaster: webmaster@library.kr.ua