[HOME]
ОУНБ Кіровоград      
DC.Metadata       

[ HOME ]
Фон «Підприємництво в національному господарстві»


Фон

Книжкова виставка
«Підприємництво в національному господарстві»

У першу неділю вересня в Україні відзначається День підприємця, мета якого - підкреслити важливу роль цього сектору економіки у формуванні нового економічного ладу, розвитку демократії та громадянського суспільства. Підприємництво - це провідний сектор ринкової економіки, який забезпечує насиченість ринку товарами та послугами, сприяє здоровій конкуренції, воно є фундаментальною основою процесу формування середнього класу. Сьогодні саме з підприємництвом держава пов’язує надію на швидкі позитивні структурні зміни в економіці, вихід з економічної кризи та створення умов для розширення впровадження ринкових реформ. Підприємництво виступає важливим джерелом фінансового та організаційного забезпечення соціального захисту, здійснює визначальний внесок у зменшення соціальної напруги і демократизацюї ринкових відносин. Воно виступає інвестором вітчизняної економіки, а також сприяє розширенню експортних можливостей держави.

    До Дня підприємця відділ документів з економічних, технічних та природничих наук підготував книжкову виставку «Підприємництво в національному господарстві», яка розпочала свою роботу з 1 вересня 2013 р.

         На виставці представлена література з питань державної політики розвитку підприємництва в Україні, економіки та організації бізнесу, економічної та майнової безпеки підприємництва, а також з психології бізнесу, бізнес-етики та бізнес-культури.

         Виставка діятиме протягом місяця.

₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪



Фон


Фон

[ HOME ]

«Підприємництво в національному господарстві»
Фон Фон © ОУНБ Кiровоград 2013 Webmaster: webmaster@library.kr.ua