[HOME]
ОУНБ Кіровоград      
DC.Metadata       

[ HOME ]
Фон Фотовиставка «Квіти»


Фон

14 лютого, в день усіх закоханих, бібліотека ім. Д. Чижевського розквітне


14 лютого о 15:00 у холі першого поверху обласної універсальної наукової бібліотеки ім. Д. Чижевського відбудеться презентація нової, оригінальної фотовиставки «Квіти». Її автор – відомий український архітектор, киянин, колишній головний архітектор столиці нашої держави, володар срібної медалі ООН, професор Міжнародної академії архітектури, Почесний академік Української академії архітектури Юрій Пісковський.

   

Цього лютневого дня в холі на світлинах розквітнуть витончені лілії, чарівні троянди, яскраві магнолії – цілий світ прекрасних творінь природи, де королевою буде неповторна орхідея.

Також слід відзначити, що архітектор і водночас фотохудожник Юрій Іванович Пісковський вже вдруге представляє на суд шанувальників свої фото. У вересні 2012 року відбулася презентація фотовиставки “Sepia”. І ця виставка мала великий резонанс серед жителів і гостей міста.

Чекаємо вас на відкритті фотовиставки «Квіти», де ви отримаєте багато позитивних незабутніх вражень і опинитесь у морі краси.

Виставка працює протягом місяця, в режимі роботи бібліотеки (понеділок-п’ятниця з 10.00 до 19.00, в суботу і неділю з 10.00-18.00, без перерви).

Вхід – вільний.

Адреса: м. Кіровоград, вул. В. Перспективна, 24

Довідка:

Юрій Іванович Пісковський - професор Міжнародної академії архітектури, Почесний академік Української академії архітектури, Член Національної спілки архітекторів України.

Самостійно і в співавторстві виконав понад 50 проектів, в тому числі для міст Донецьк, Миколаїв, Дніпропетровськ, Кишинів, Оренбург, Вінниця, Краматорськ, Чернівці, Бердянськ, Желєзного?рськ та інших.

Обіймав посаду начальника Головного управління планування та забудови населених пунктів й архітектури Держбуду УРСР, заступника голови Держбуду УРСР. Виконував обов’язки голови архітектурно-художньої ради. Очолював журі конкурсів, які були організовані Держбудом УРСР, з планування й забудови центрів цілої низки міст України.

Дванадцять років був представником УРСР у Європейській Комісії ООН. Був обраний до складу керівних органів групи експертів Комітету з населених пунктів ЄЕК ООН (Європейська економічна комісія Організації Об'єднаних Націй).

Організатор Ради головних архітекторів міст України, її голова до 1996 р.

З 1993 до 1996 рр. - головний архітектор міста Києва.

Написав понад 30 наукових статей з проблем архітектури і містобудування. Співавтор монографій «Архітектура в Українській РСР», «Житлове будівництво в Українській РСР».

З 2001 р. до 2003 р. обіймав посаду шеф-редактора науково-популярного спеціалізованого альманаху «Наша Епоха». Автор науково-популярної монографії «Портал», а також численних фотовиставок.

Нагороджений срібною медаллю ООН, яка вручається особам, що зробили вагомий внесок у розвиток людства, а також Міжнародною медаллю «Дружба».

₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪



Фон


Фон

[ HOME ]

Фотовиставка «Квіти»
Фон Фон © ОУНБ Кiровоград 2013 Webmaster: webmaster@library.kr.ua