[HOME]
ОУНБ Кіровоград
DC.Metadata       

[ HOME ]
Фон А що ви плануєте робити на новорічні канікули?


Фон

А що ви плануєте робити на новорічні канікули?

Настали новорічно-різдвяні канікули. Це унікальна можливість добре відпочити, насолодитися спілкуванням з рідними, друзями, дітьми. Пропонуємо провести ці канікули в обласній універсальній науковій бібліотеці ім. Д.Чижевського. Ми гарантуємо вам гарний настрій, приємне спілкування та незабутні враження.

Запрошуємо на нові експозиції у відділі мистецтв. З 2 січня тут працює нова виставка творів декоративно-ужиткового мистецтва художників міста „Зимовий коловорот”, нещодавно було відкрито виставку картин Андрія Ліпатова „На свято Андрія”, який весело, відкрито і щиро створював свої оптимістичні картини на радість людям. Тендітна, вишукана виставка деревець з бісеру „Едемський сад” майстринь Наталії Баранникової та Алли Іщенко занурить вас у казковий світ мрій та фантазій...

Хоча надворі зима і віхола гуляє по порожніх степах, все ж настане весна і життя засяє новими фарбами. Не потрібно так довго чекати – завітайте до відділу документів з питань економіки, виробництва та природничих наук. Самі переконаєтесь у ніжності весняних квітів та величності тварин на фотовиставці „Червонокнижні та рідкісні рослини і тварини Кіровоградщини”, автором якої є кандидат біологічних наук, доцент кафедри біології природничо-географічного факультету КДПУ ім. В.Винниченка Олександр Гулай. До речі, фотовиставку доповнює книжкова виставка „Червона книга України”.

Також у цьому відділі працює виставка робіт вихованців Кіровоградського обласного центру еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді. Ці поробки, до речі, з природних матеріалів, створені для обласного етапу Всеукраїнського конкурсу „Новорічна композиція”. Янголята, ляльки, альтернативні ялинки та багато інших цікавинок ручної роботи не залишать нікого байдужим.

У відділі читальних залів працює книжкова виставка „Різдвяна зіронька зійшла”, яка містить книги, сучасні періодичні видання про народні обряди і свята новорічного циклу. А у відділі міського абонемента до святкування Різдва також працює виставка книг, журналів, дисків „Родилась правда, мир, любов і всепрощення”, де кожен знайде все, що його цікавить – від рецептів приготування страв до цікавих способів проведення дозвілля. Матеріали з цієї виставки можна взяти на певний час додому.

Отже, використовуйте канікули по максимуму, щоб відпочити і доторкнутися до прекрасного, адже це прекрасний заряд бадьорості та енергії на кілька місяців вперед.

Нагадуємо, що бібліотека має лише два вихідні дні - 1 і 7 січня.

31 грудня бібліотека працює з 10.00 до 17.00, 6, 8 січня – з 10.00 до 18:00.

В інші дні - за графіком, тобто з 10.00 до 19.00 (в суботу, неділю – до 18.00). Вхід на заходи і виставки – вільний і безкоштовний.

Будемо раді бачити вас в гостинних залах обласної універсальної наукової бібліотеки ім. Д.Чижевського.



Фон


Фон

[ HOME ]

А що ви плануєте робити на новорічні канікули?
Фон Фон © ОУНБ Кiровоград 2011 Webmaster: webmaster@library.kr.ua