[HOME]
ОУНБ Кіровоград
DC.Metadata       

[ HOME ]
Фон „Подаруй дитині казку”


Фон

Завершилася акція „Подаруй дитині казку”


Другий рік поспіль обласна універсальна наукова бібліотека ім. Д.Чижевського проводить широкомасштабну новорічно-різдвяну благодійну акцію „Подаруй дитині казку” для дітей соціально незахищеної категорії –сиріт, напівсиріт, дітей з багатодітних та неблагополучних сімей.

Акцію ініціювала директор бібліотеки Олена Гаращенко, її підтримали переважна більшість працівників бібліотеки, які самі приносили дитячі речі, іграшки, книги, а також звернулися до читачів, користувачів, небайдужих кіровоградців з пропозицією допомогти знедоленим дітям. Спільними зусиллями від початку грудня до 14 січня було зібрано дуже багато речей для дітей різного віку.

Протягом грудня-січня бібліотекарі організували радісні свята для дітей, які особливо потребують тепла і підтримки –вихованців комунальної установи "Притулок для дітей "Надія" служби у справах дітей Кіровоградської облдержадміністрації, комунального закладу „Навчально-виховне об’єднання Кіровоградська загальноосвітня школа-інтернат І-ІІІ ступенів з утриманням дітей-сиріт та класами для дітей зі зниженим зором – центр позашкільного виховання, та учнів Новопразької школи-інтернату для дітей-сиріт (Олександрійський район).

Для присутніх у бібліотеці дітлахів були влаштовані три справжніх свята – з конкурсами, мультиками, та звісно солодощами. І все ж найбільшим подарунком для тих, кому пощастило менше у житті, стали різдвяний настрій, тепло усмішок та сердечна радість. У кожен із вищезазначених закладів були передані одяг, іграшки та необхідні на повсякдень речі.

Всього благодійною акцією було охоплено 353 дитини-сироти та дітей позбавлених батьківського спілкування.

Оргкомітет акції висловлює всім добродіям, хто не залишився байдужим, щиру подяку за доброту, розуміння та проявлену щедрість, а також бажає всім миру, достатку, родинного затишку й благополуччя, а Святий Миколай нехай допомагає в усіх починаннях та благословить на добрі справи.



Фон


Фон

[ HOME ]

„Подаруй дитині казку”
Фон Фон © ОУНБ Кiровоград 2011 Webmaster: webmaster@library.kr.ua