[HOME]
ОУНБ Кіровоград      
DC.Metadata       

[ HOME ]
Фон Літературно-музичний вечір


Фон

Літературно-музичний вечір лауреатів

першого Всеросійського конкурсу „Творча родина”,

творча зустріч з поетесою Анною Бакановою-Подурець


У понеділок, 10 вересня о 16:00 в актовій залі ОУНБ ім. Д.Чижевського відбудеться літературно-музичний вечір лауреатів першого Всеросійського конкурсу „Творча родина” і творча зустріч з поетесою, членом Спілки письменників Росії, лауреатом літературної премії імені А.П. Чехова, літературної премії імені О. С. Грибоєдова, лауреатом конкурсів „Звездная строфа”, „Всенародная поэзия России” Анною Бакановою-Подурець - уродженкою нашої мальовничої Новомиргородщини, яка нині проживає з родиною в Москві.

У поетичну канву зустрічі гармонійно будуть вплетені музичні виступи доньки поетеси - Юлії Арапової (колоратурне сопрано, лауреат міжнародних конкурсів), онуків - Олега і Каті Арапових (лауреати дитячих музичних конкурсів і фестивалів), хвилини музичної насолоди подарує Юрій Жовна (баритон, лауреат музичних конкурсів і фестивалів України).

У програмі вечора відбудеться презентація 6-ї книги поетеси „Я, как лист, упавший на траву….”, прозвучать вірші автора, арії з опер та оперет, романси, українські пісні, у виконанні дітей пролунають пісні народів світу, прем’єри пісень на слова Анни Баканової-Подурець, партія фортепіано Світлани Якименко.

Запрошуємо на зустріч шанувальників поезії та пісні.

Вхід – вільний!

Наша адреса: вул. В. Перспективна, 24.

₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪



Фон


Фон

[ HOME ]

Літературно-музичний вечір
Фон Фон © ОУНБ Кiровоград 2012 Webmaster: webmaster@library.kr.ua